Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi az ami kiábrándít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi az ami kiábrándít benneteket? Rettegek, hogy csalódást fogok okozni?

Figyelt kérdés

Vegre osszejonne a dolog egy sraccal, de borzasztoan aggodom, hogy nem fogok neki tetszeni, ha “arra” kerulne sor.

Olyan szinten rettegek, hogy szinte gyomorgorcsom van, ha erre gondolok, es omlik rolam a viz. :(

Olyan dolgok aggasztanak, mint pl.

-nem eleg puha a borom

-nem tudom 100%osan szorteleniteni magam, pl itt-ott szurok, vagy szorbenovesem van

-izzadok, es emiatt kellemetlen szagom van

-ott lent kellemetlen szag(termeszetesen tisztalkodom, hasznalok dezodort es tarsait, de ettol fuggetlenul ertem)

-tul kemeny a bor a talpamon

Es az ehez hasonlo dolgok.

Tudna valaki tanacsolni valamit?

2022. dec. 26. 23:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted ő aggódik amiatt, hogy valamije gusztustalan?
2022. dec. 26. 23:30
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Amiket felsoroltál, valószínűleg kivétel nélkül mind meg vannak a palin, és őt nem érdekli, akkor te mégis minek görcsölsz ezen, mikor fordítva ugyanezt nem kapnád meg? :D
2022. dec. 26. 23:33
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Aranyos vagy... de nem kell aggódnod ilyenek miatt. Ha szexre kerül sor, akkor a férfinak már mindegy, csak luk legyen 🤷‍♂️

Inkább attól félj, hogy két lökés után elélvez, beléd...

30f

2022. dec. 26. 23:35
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, tapasztalataim alapján a férfiak számára sokkal kiábrándítóbb a félszeg szorongás, mint egy bőrkeményedés vagy egy benőtt szőrtüsző. Legyél igényes, viselj olyan fehérneműt, amiben jól érzed magad, és tusolj egyet az akciózás előtt. Ez bőven elég.

Hidd el, amikor rád mászik egy férfi, akkor nem a könyöködön levő bőrkeményedéssel lesz elfoglalva. És azt is hidd el, hogy ő sem tökéletes. Meglátod majd, hogy az ő testén is akadnak szépséghibák, amik jó eséllyel nem fogják elvenni a kedved a szextől.

2022. dec. 26. 23:46
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Férfiként mondom:

- Biztos elég puha a bőröd, lehet te nem érzed annak de a parnerednek tetszeni fog.

- Némi szőr, szőrtüsző egy igazi férfit egyáltalán nem érdekel. Rajtunk is van :)

-Izzadáson könnyen lehet segíteni dezodorral, parfümmel.

Ne parázz, örülni fog neked a partnered!

- Minden nőnek van megfelelő higénia mellett is természetesen érezhető punciillata, egy igazi férfi ettől beindul.

- Senkit sem érdekel a kemény talpbőr, max a perverz lábfetesisztákat.

2022. dec. 27. 00:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
ezen aztán ne aggódj, az én barátnőm háta tele van pattanással, megemlítette, hogy bárcsak olyan sima lenne neki, mint az enyém, de mondtam hogy engem egyáltalán nem zavar ez, mindenkinek vannak valamilyen testi "hibái", azóta megnyugodott, az ilyen apróságok tesznek minket egyedivé :)
2022. dec. 27. 00:19
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
A férfiak többsége nem ilyen kényes, eszükbe se jut ilyen...
2022. dec. 27. 00:25
 8/22 anonim ***** válasza:
15%
Ha teszi magat es nem ad egyertelmu jelet
2022. dec. 27. 00:51
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Hülyeségeken aggódsz. Amivel külsőre ki lehet engem ábrándítani, az messziről látszik és nem a sokadik randin derül ki. Belsőre több a buktató. Például a passzív-agresszív, hisztis, kényes picsák rendszeresen ábrándítanak ki. Nincs annál gusztustalanabb viselkedés, mint mikor valaki rád b*ssza az ajtót vagy a telefont, mert nincs igaza. Ugyanilyen visszataszító az is, mikor jól érzed magad és önfeledten szórakozol, a másik meg megdorgál miatta és pofákat vagdos rád vagy épp a családodra, barátaidra. Na ezek azok, amiknél én személy szerint elköszönök.
2022. dec. 27. 01:04
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Amennyiben bejosz nala ez nem okoz problémát.
2022. dec. 27. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!