Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, ha egy srac aki hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ha egy srac aki hajt ratok, nagyon sokat log a lanybaratjaval, az nektek kiabrandito, vagy mit gondoltok a lanyrol?

Figyelt kérdés

En vagyok a lanybarat, munkahelyi dologrol van szo, a haverom neha rahajt 1-1 lanyra (munkahelyrol) en nem ismerem oket, ok sem engem, de neha olyan furanak erzem a nezesuket, mikor dumalgatok a haverommal es ok pont latjak. Olyankor sosem jonnek oda hozza, csak amikor egyedul van. Egyebkent nem viselkedek ugy a haverommal, szimplan beszelgetunk, nem flortolunk, nem erintgetem meg meg semmi ilyesmi :D Kb egy eve vagyunk baratok, miota ott dolgozik o is egy egy utvonalon kozlekedunk meloba, szoval egyutt szoktunk jonni-menni.

De egyebkent ezt a leszbikus kolleganomnel is eszrevettem, marmint van egy lany, akivel szerintem valami alakul nekik es pl az a lany sem nagyon jon oda hozza, amikor en beszelgetek vele. (Vele is joban vagyunk, de sem tole, sem a sractol nem akarok semmit :D)

2021. dec. 21. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A sztori általános iskola / közép iskolás éveimet idézi , azzal a különbséggel, hogy ott "össze is jottünk )

Hogy te is megértsd kérdező:

Úgy làtom az èrzelmi/èrtelmi alapok nálad valamiért igencsak gyengék

2021. dec. 21. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
1 Lehet, mert nem ertem, mire mondod ezt pl.
2021. dec. 21. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, az. Bár nem is igazán ez a jó szó rá. Az olyan fiút inkább hanyagolom, aki hosszabb távon is a csajjal lóg miközben már ismerkedünk nagyban.
2021. dec. 21. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ... Nekem főleg fiú barátaim vannak, a barátnőim kb az ő párjaikból lettek, szóval nem török pálcát senki feje felett, de épp ezért nagyon kényes vagyok bizonyos határok betartására egy ilyen barátságban főleg akkor, ha valamelyikünknek van párja és nagyon érzékenyek a műszereim arra, hogy észrevegyem, ha valakik nem teljesen barátok vagy korábban nem mindig voltak azok...

A legtöbb lánybarát olyan dolgokat enged meg a fiú barátjával, amit én soha és erre jó okom van. A legtöbb lánybarát folyamatosan érzékelteti a fiú új párjával, hogy ők milyen nagy barátok és hogy ő volt itt előbb... Nem hiába kedvelnek engem a barátnők is, mert maximálisan transzparens vagyok, ha srác baráttal lógok, úgy viselkedem, mint akármelyik haverja és maximálisan látszik rajtam, hogy őket szeretem és a kapcsolatuk mellett vagyok, nem pedig a fiú barátom seggében. Én többször átéltem már azt, hogy a legtöbb nő erre képtelen és inkább kellemetlen helyzetbe hozza a közös pontot (a srácot) azért, hogy egyfajta erőfitogtatást űzzön. Szóval azért az, hogy ha nekem valami bajom van, azzal nem irkálok a fiú barátomnak, mikor tudom nagyon jól, hogy valószínűleg ott van mellette a lány és együtt szeretnének lenni, az a legtöbb ember számára nem alapvető. Az sem alapvető, hogy a lánnyal is sokat beszélgetek és ha van közös program, inkább mi csajok verődünk össze és csipkelődünk a srácokkal, nem pedig a srác nyakába liheg mindkettőnk. Az sem alapvető, hogy srác havernak nem irkálok szivecskéket és nem teszek ki olyan képeket, amin úgy nézünk ki, mint egy pár. Sorolhatnám. Ezt elsősorban azért csinálom, hogy rám ne vessen rossz fényt, de benne van az is, hogy jót akarok a barátaimnak és szeretném, ha nem kellene köztem és a párjuk között választani vagy azt nézni, hogy az általuk szeretett személy miattam bizonytalan magában.

Szerintem ez egy nagyon érzékeny egyensúly, amit sokan nem találnak el.

2021. dec. 21. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk hozzáteszem, a srácon is nagyon sok múlik... Sőt
2021. dec. 21. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:

4 En nem csinalok ilyesmiket, nem vagyok az a szivecskezos tipus, nem posztolok kozos kepeket, stb. Messengeren is eleve ritkan beszelunk, mivel kb minden nap talalkozunk, azokkal az emberekkel meg eleve nem irkalok folyamatosan, akikkel beszelunk eloben, maximum atkuldok valami vicces kepet stb.

Nem akarok rivalizalni a lanyokkal, tekintve hogy nem akarok a srac baratnoje lenni, van amugy sajat parom es egyeb barataim is, szoval nem szeretnek senkit kisajatitani magamnak :D

Tobb sracbaratomnak elobb volt meg a baratnoje, minthogy mi joban lettunk volna, naluk nem szoktam semmi furat erezni, illetve volt egy olyan (egy elozo munkahelyen) ahol a sraccal joban voltunk, logtunk neha melo utan is kettesben, megittunk valamit stb de az is tisztan haveri dolog volt, aztan jott egy uj kollegano, vele is joban lettem mert sokat dolgoztunk egyutt, aztan eltelt egy kis ido es azt lattam, hogy a srac egy csomot messengerezik ezzel a novel (munkahelyen nem logtak kettesben), aztan ok osszejottek, azota mind a ketten a barataim, nem kulon-kulon vagyok joban veluk, negyesben a parommal csomot logunk egyutt, vagy csak en csak a sraccal vagy csak a lannyal. Es pl nala nem ereztem sosem ezt, amig osszejovoben voltak, hogy furan meregetne engem, de lehet ott azert, mert ismert egyreszt, masreszt meg ez egy “idosebb” par, 30 felettiek es mindenhez eleg eretten allnak hozza, a jelenlegi melohelyes haversrac es a lanyok meg inkabb fiatalabb huszoneves korosztaly es a lanyokat nem ismerem es ok sem engem.

2021. dec. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!