Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei lehetnek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei lehetnek, ha a munkahelyeden tetszel a főnöködnek?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy érzem ahogy néz rám vagy hozzám szól, hogy valamit érezhet irántam. Mindkettőnknek családja van, így nem egyszerű a történet. Csak jeleket kapok, de nem akarok semmit belegondolni. Járt már így valaki?
2023. okt. 29. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyolcas válaszoló vagyok.

Ami furcsa,hogy ezekre a programokra viszi az asszonyt.Oké,hogy veled beszélgetett,őt pedig x ideig mellőzte,de végül is vele ment el.Nyilvánosan és egyértelműen vele van együtt.Itt azért a te szereped megkérdőjelezhető...

2023. okt. 30. 11:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyonk együtt csak jeleket küld. Nem együtt jött a feleségével csak utólag megjelent a felesége is. Még csak nem is köszöntötte, hozzá se szólt. Odajött hozzám és velem beszélgetett. Férjem van és gyerekeim szóval nem egyszerű a történet. Neki is van gyereke szóval csak úgy ajtóstul nem lehet berontani más életébe. Én még nem voltam ilyen helyzetben ezért kérdezem, hogy ezt miként kell értelmezni. Egy főnöknek szerintem óvatosabban kell kezelni az ilyen helyzeteket mint egy szimpla kollégának. Ezt a pozíciójával való visszaélés is lehetne.
2023. okt. 31. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Valóban, visszaélésnek számít, ha mondjuk ő kezdeményez, Te visszautasítod, viszont a munkahelyen hátrányos helyzetbe kerülsz emiatt. Tanulj az én hibámból, ne menj bele, mert ezzel legitimmé tennéd a nyomulást, tehát onnantól a saját felelősséged is, ha bármi sz.rul sül el.
2023. okt. 31. 09:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom hová tenni a szitut. Ez még szerintem nem ráhajtás csak jóban vagyunk amivel nincs baj, persze, ha elhívna valahová munka után az más lenne.
2023. okt. 31. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad van, a leírtak alapján ez nem nyomulás.

Végülis Te döntesz, hogy ignorálod-e őt, vagy sem.

2023. okt. 31. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!