Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei lehetnek, ha a munkahelyeden tetszel a főnöködnek?
Szerintem pont ugyanolyan jelei vannak, mintha nem lenne a főnököd.
Ha te hűvös maradsz, akkor talán idővel kiábrándul vagy megunja a jelek küldözgetését.
Jártam így. Én szerelmes lettem, ő csak szexre használt, aztán bunkó lett, feleségül vett valami csajt, akiért odavolt. Felmondtam, azóta se láttam őt.
Ha szereted a munkádat, ne menj bele! Én nagyon bánom, k.rvára kib.sztam magammal.
Szerintem amúgy ameddig nem hív el akár nyíltan,akár finom célzás formájában munkahelyen kívüli programra,addig semmi sem biztos.
Ami viszont biztató,ha sokat keresi a társaságod,például lazább napokon,amikor nem öt meeting és három bejárás van,csak kettő mondjuk.Ha szemezőbajnokságot rendeztek.Ha délután ötkor is levelet kapsz tőle tetszőleges témában.Bár én nem vagyok guru ebben,mindössze lelkes amatőr!...😀
Tetszel neki, ez biztos. Kérdés, hogy ez hová fut ki.
Irántam a főnököm soha nem érzett semmit, csak egy lyuk voltam a számára.. De ugyanilyen viselkedést produkált sokszor, mint a tiéd is..
Tényleg gondold át, mibe mész bele, mert én lehet, hogy az egész jövőmet elb.sztam a rossz döntésemmel.
Ha elkezd közeledni és viszonyod lesz vele, nem lesz jó vége.
Ha elkezd közeledni, és Te visszautasítod, akkor simán kirúghat, de inkább elintézi, hogy magadtól mondj fel (esetemben ez volt).
4es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!