Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei lehetnek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei lehetnek, ha a munkahelyeden tetszel a főnöködnek?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy érzem ahogy néz rám vagy hozzám szól, hogy valamit érezhet irántam. Mindkettőnknek családja van, így nem egyszerű a történet. Csak jeleket kapok, de nem akarok semmit belegondolni. Járt már így valaki?
2023. okt. 29. 15:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont ugyanolyan jelei vannak, mintha nem lenne a főnököd.

Ha te hűvös maradsz, akkor talán idővel kiábrándul vagy megunja a jelek küldözgetését.

2023. okt. 29. 15:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel családom van ennek nulla jelentőséget tulajdonítok, felőlem azt érez a főnök amit akar, nem gondolkozok ezen addig amíg valami konkrét, megjegyzés vagy érintgetés nem történik ami nem tetszene már.
2023. okt. 29. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Fel lehet mondani ha indok nélkül továbbviszi. De még csak bámul azzal nincs gond. Azért van a szeme, nemde?
2023. okt. 29. 15:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jártam így. Én szerelmes lettem, ő csak szexre használt, aztán bunkó lett, feleségül vett valami csajt, akiért odavolt. Felmondtam, azóta se láttam őt.

Ha szereted a munkádat, ne menj bele! Én nagyon bánom, k.rvára kib.sztam magammal.

2023. okt. 29. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem udvarlásnál nincs különbség főnök avagy bármilyen más személy között, hasonlóan udvarolnak. Szemez, megérint, mosolyog, flörtöl, szabadidőben is keresi a társaságod, stb... Hány éves vagy, biztos, hogy már volt párkapcsolatod?
2023. okt. 29. 16:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tole semmit, ne vedd eszre direkt a jeleket, ne is keresd. Te se kuldj vissza jeleket, hogy tetszik neked. Maradj szakmai.
2023. okt. 29. 16:31
 7/15 A kérdező kommentje:
A 4-es válaszolótól kérdezném, hogy mik voltak az első jelek, hogy többet érez irántad, mint kolléga?
2023. okt. 29. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy ameddig nem hív el akár nyíltan,akár finom célzás formájában munkahelyen kívüli programra,addig semmi sem biztos.

Ami viszont biztató,ha sokat keresi a társaságod,például lazább napokon,amikor nem öt meeting és három bejárás van,csak kettő mondjuk.Ha szemezőbajnokságot rendeztek.Ha délután ötkor is levelet kapsz tőle tetszőleges témában.Bár én nem vagyok guru ebben,mindössze lelkes amatőr!...😀

2023. okt. 29. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Keresi a társaságomat. Mindig kérdezi hogy vagyok. Megoszt velem olyan infókat, amik eléggé magánjellegűek. Zavarban van mikor beszélünk. Sokat mosolyog rám és elpirul. Külsős programon a feleségét mellőzte és velem beszélgetett. Akkor ez talán azt jelenti, hogy tetszem neki. Nem akartam túl pörögni a dolgot, de ez elég nyilvánvaló, ahogy írjátok is.
2023. okt. 30. 06:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki, ez biztos. Kérdés, hogy ez hová fut ki.

Irántam a főnököm soha nem érzett semmit, csak egy lyuk voltam a számára.. De ugyanilyen viselkedést produkált sokszor, mint a tiéd is..

Tényleg gondold át, mibe mész bele, mert én lehet, hogy az egész jövőmet elb.sztam a rossz döntésemmel.

Ha elkezd közeledni és viszonyod lesz vele, nem lesz jó vége.

Ha elkezd közeledni, és Te visszautasítod, akkor simán kirúghat, de inkább elintézi, hogy magadtól mondj fel (esetemben ez volt).

4es voltam.

2023. okt. 30. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!