Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan oldjatok meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan oldjatok meg? anyagiak, kirandulas

Figyelt kérdés

A baratom 10evvel idosebb nalam es ugyanannyit keres mint en, csak neki erre meg jon hiteltorlesztes, elofizetesek, 2.hitel es abbol kell élnie. Nekem meg kb az egesz megmarad, mert nincs hitel, de helyette en magamra koltok extran. Nekem ez kell a letezeshez, pszicholgous, szemlyi edzo, arckezelesek, 1-2 uj ruha, minosegi kaja/rendeles. Szoval alig marad ho vegere penzem, ha marad akkor azert, mert gyujtok valami draga kezelesre. Szóval o meg elmenne 2 havonta kirandulni xy hotelbe, vagy kulfoldre jo dragan. En mondtam neki tobbszor is, hogy egyszeruen nem tudom kisakkozni erre a penzt, mert most koltottem 700k az arcomra, de meg tervben van tovabbi is es nem fer bele. Erre o megsertodott ram es a fejemhez vagta, hogy velem semmit nem lehet csinálni, szandekosan nem megyek vele, nem szeretem stb stb. nekem egyaltan nem igenyem ilyenekre menni es menjen akivel akar ha neki ez annyira fontos, de en nem tudok leadni a magamra koltsebol jelnleg..de ha lentebb is adnek akkoris masra koltenem azt a pénzt. nincs igenyem ilyenre, hogy tobb szazezret koltsek arra, hogy xy szobában aludjak meg egyek.

Ezt hogy lehet megoldani?? Ha a baratom nem keres annyit, hogy meghivjon vagy vállaljon tobb koltseget en meg nem vagyok hajalndo ilyenkre kolteni es nem is telik ra a dolgain mellett… ?

2023. okt. 28. 13:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudjuk megvalaszolni a kerdesed, mert szerintem keves embert kolt 700k-t (az hetszazezer???) az arcara.

Oke, keressetek meg az arany kozeputat, fogadjatok el, hogy a masiknak mas fontos.

Tenyleg aruld mar el, mi az a kezeles? Es tenyleg jo?

2023. okt. 28. 14:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem lennek unott a programon :) csak annyi, hogy a sajat penzem mas dolgokra koltom.

Amugy tenyleg vicces, hogy mennyire elterunk es hogyan kerultunk ossze.. tanuljatok belole mi tinderen ismerkedtunk meg:Dd szoval mar tudjatok miert nem jo azaz alkalmazas vagy a masik, hogy nagyon sokaig huzzatok az ismerkedest, hogy ne legyen ilyen, mint velunk. En is huztam a dolgot, de keves ideig szerintem.. soha tobbet nem megyek bele kapcsolatba amig nem ismerem meg a masikat nagyon melyen.

11, valoban olyan keves ember lenne??

Ez most egy minimalis beavatkozas volt, nem sime kezeles. De a kezelsek kozott is van 100-250ezres is. Legutobb profhilot csinaltam, abbol ketto kell es egy alkalom 110k.

Igen, nekem megeri. Amugy nem vagyok egy mu csaj, egyaltaln nem feltuno rajtam, hogy ilyeneket csinalok. Amugy nem egesz evben koltom ezekre a penzem, van ugy egy intenziv 3 honap amikor igen a tobbi honapban meg hobbikra, de van amikor csak felreteszek, mert van mindig es lesz is megtakaritasom.. de nem vagyok hajlando abbol finanszirozni kiruccanasokat.

2023. okt. 28. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mért kell ennyit költeni az arcodra? Személyi edzőre? Ez egy projekt és véget ér valamikor?
2023. okt. 28. 15:56
 14/25 anonim ***** válasza:

"Ezt hogy lehet megoldani?? "

Úgy, hogy oda mentek, amit te is vígan ki tudsz fizetni. Ha ez hintázás a téren, akkor oda.

Másképp mindig csak úgy, ha a pénzesebb fizet.

Amire nincs pénzetek, mégis hogy vehetnétek meg?:))

2023. okt. 28. 15:57
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
12: Én max. 25 000-t költök az arcomra egy évben, vagy 0-t.
2023. okt. 28. 15:58
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

12: Most megnéztem ezt a profhilo arckezelést. Nem próbáltál táplálékkiegészítőként szedni hyaluronsavat és kollagént?

Havi 5-15 000 Ft, és nem csak az arcra hat.

2023. okt. 28. 16:07
 17/25 anonim ***** válasza:
19%
15-ös, és ehhez kinek mi köze? A kérdező nem arra kért tippeket, hogy a szépészeti beavatkozásait hogyan oldhatná meg költséghatékonyabban, hanem hogy a párkapcsolatában fennálló konfliktust hogyan kezelje.
2023. okt. 28. 17:20
 18/25 anonim ***** válasza:
32%

Hány éves vagy hogy erre a kezelésre van szükséged? 😳 Ebben a korban nem barátja szokott lenni az embernek, pláne nem 10 évvel idősebb, és nem ilyen ostoba tiniként picsogva ír ki ide kérdést. És ennek a 10 évvel idősebb barátnak vacak munkája, hitelei vannak? És így akar utazgatni? Az fasza... :D

A véleményem erről az egészről 43 éves nőként, akinek erre még nincs szüksége mert úgy éltem és úgy ápoltam magam, hogy nekem ez az egész fura. Akinek van 700 ezre az arcára annak ez nem az utolsó fillérei, nem hónapról hónapra él. Az nem írna ide ki kérdést mert nem nem tudná, hanem egyszerűen nem akarná kifizetni a pasija hülyeségeit.

2023. okt. 28. 17:40
 19/25 anonim ***** válasza:
31%
18-as, te hány éves vagy, hogy nem a kérdésre válaszolsz, hanem ítelkezel meg bezzegelsz és piedesztálra állítod magad? Ja, hogy 43. Ennyi idősen már illene kicsit bölcsebbnek és szerényebbnek lenned.
2023. okt. 28. 17:48
 20/25 anonim ***** válasza:

#19 válaszoltam a kérdésre is, illetve kérdeztem, hogy hány évesek a szereplők, az erre a kezelésre szoruló kérdező és a 10 évvel idősebb párja.

De szájbarágósabban: más bolondériáit nem finanszíroznám. Ha ő akar mindenáron valahova menni akkor hívjon meg rá. Nem maszatolnék hogy nincs rá pénzem, hanem megmondanám hogy nem akarok menni. Kivéve ha tényleg nincs. De feltételezem hogy akinek 700 ezre van az arcára bizonyos időközönként (nekem is lenne csak nem szorulok rá), az biztos hogy nem hónapról hónapra él, így az indok nem az hogy nem TUDJA, hanem az hogy nem AKARJA a pasija bolondériáit kifizetni. Szóval nekem ezért nem áll össze az hogy mit akar a kérdező.

2023. okt. 28. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!