Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Összejönnétek egy önbizalomhiányos lánnyal? (ha amúgy külsőre tetszik)

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én önbizalomhiányos vagyok, aki nem nyílik meg olyan könnyen az embereknek. Mindezek mellett nem vagyok féltékeny típus( ha nins okom rá) és a párom elmehet nélkülem még bulizni is. ja, és könnyű prédának sem tartom magam, nem vagyok nyávogós, nem törnek rám hisztériás rohamok. ennyi.
2010. okt. 19. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Biztos hogy összejönnék egy ilyen csajjal , de hogy nagyon gyorsan ott is hagynám az tuti . Nekem egy nő kell és nem egy kislány akit istápolgatni kell .

És persze az ilyen csajok a legféltékenyebbek általában és én azt is rühellem ha túlzásba esik és hisztizik .

2010. okt. 19. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja.

21F

2010. okt. 19. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
szerintem még attól hogy valaki önbizalomhiányos nem egyenlő azzal hogy féltékeny meg nyavajgós -.-" egy hétig ápolgatod, aztán lábra áll. különben is, ha valakinek barátja van annak megnő az önbizalma
2010. okt. 19. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Uhm persze, de ha egy idő után is állandóan amiatt nyavajog, hogy ő így vagy úgy nem tetszik magának az már idegesítene.
2010. okt. 19. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is önbizalomhiányos vagyok hiába mondják a fiúk h szép csaj. Életembe nem hisztiztem és féltékenynek sem mondanám magam. Honnan veszitek h ez együtt jár? Meg nekem kb. elég lenne h a barátom annyit mondjon: bakker de szép vagy..az atomlöketet adna:D am. bocsi h nem válaszolok a kérdésre de lány vagyok =)
2010. okt. 21. 18:29
 17/19 anonim válasza:

kedves Magyarbaratoim ciatok.

en ujsagiro vogyok. elem Berlinbe.nemet alompolgar de arab szarmozas.olvostom veletlenul a krodinak alajos neve: nogyon orolom ha valaki kuld nekem a cimete vogy telefonszama:krodinak egy nogyon jo barat nekem:de nem tudom mit tortent vele.el mit chinal semmi nem tudom

de jo lenne meg kopom as o telefona vagy a cimet:

udvozolom minden magyar ember:udvozolom titeket.udvozolom a maghar baratoim: csok nem harakszolnok velem: mert tudom it nem a kerdesem helyet de lehet kopom valosztas hhhhhh acimem:greenlove32@hotmail.com

szervusztok mindeki

Aman 36

2010. okt. 26. 09:48
 18/19 anonim válasza:

sziasztok:)

en is onbizalomhianyos voltam,de ez megvaltozott, miutan osszejottem a baratommal.az nagyobb bizalmat ad, ha van melletted valaki, aki szeret... nem vagyok se hisztis, se nyavogos, es feltekeny se. nem tudom mibol gondoljatok, hogy akinek nincs onbizalma, azt kerulni kell, NE ALTALANOSITSATOK. egy magabiztos csaj is lehet hisztis, sot!

szerintem nyogodtan osszejohetsz azzal a lannyal,de ha megse menne a kapcsolat, legalabb nem lesz az, hogy meg se probaltad.

sok sikert:)

2010. okt. 26. 10:22
 19/19 anonim válasza:
Szerintem csak meg kéne ismerni, kedvében járni és rá kéne ébreszteni milyen is ő valójában. Talán ez ráébresztene engem is milyen vagyok valójában. Én nagyon szeretnék egy barátnőt, akár ilyet is. Lehet nekem pont egy ilyen kellene. Mert amúgy nekem is van önbizalomhiányom.:)
2010. okt. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!