Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy önbizalomhiányos lánnyal? (ha amúgy külsőre tetszik)
Biztos hogy összejönnék egy ilyen csajjal , de hogy nagyon gyorsan ott is hagynám az tuti . Nekem egy nő kell és nem egy kislány akit istápolgatni kell .
És persze az ilyen csajok a legféltékenyebbek általában és én azt is rühellem ha túlzásba esik és hisztizik .
kedves Magyarbaratoim ciatok.
en ujsagiro vogyok. elem Berlinbe.nemet alompolgar de arab szarmozas.olvostom veletlenul a krodinak alajos neve: nogyon orolom ha valaki kuld nekem a cimete vogy telefonszama:krodinak egy nogyon jo barat nekem:de nem tudom mit tortent vele.el mit chinal semmi nem tudom
de jo lenne meg kopom as o telefona vagy a cimet:
udvozolom minden magyar ember:udvozolom titeket.udvozolom a maghar baratoim: csok nem harakszolnok velem: mert tudom it nem a kerdesem helyet de lehet kopom valosztas hhhhhh acimem:greenlove32@hotmail.com
szervusztok mindeki
Aman 36
sziasztok:)
en is onbizalomhianyos voltam,de ez megvaltozott, miutan osszejottem a baratommal.az nagyobb bizalmat ad, ha van melletted valaki, aki szeret... nem vagyok se hisztis, se nyavogos, es feltekeny se. nem tudom mibol gondoljatok, hogy akinek nincs onbizalma, azt kerulni kell, NE ALTALANOSITSATOK. egy magabiztos csaj is lehet hisztis, sot!
szerintem nyogodtan osszejohetsz azzal a lannyal,de ha megse menne a kapcsolat, legalabb nem lesz az, hogy meg se probaltad.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!