Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm rossz, kellemetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm rossz, kellemetlen szagú a fenekéből áradva szex közben, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy ez nem egy troll kérdés, viszont mint én is (lehet más is van így vele) nem találkoztam korábban ilyennel, így azt hinném, hogy kamu.

Volt már elég sok párkapcsolatom, de most van ilyen.

Barátnőm szex közben, kifejezettem kutyapóznál érezhetően a fenekénél nagyon kellemetlen szagot áraszt.

Ez közvetlen fürdés után is lehet, szóval nincs kapcsolatba azza, hogy reggel csináljuk vagy este, vagy munka után.

Rendesen megcsapja az ember orrát és ki tud zökkenteni a dologból. Nem tudom, hogy mitől lehet ez, de nem punciból jön, és rendes ilyen sz*r szag, nem akarok mellébeszélni.

Amúgy barátnőm nagyon szereti az anált is, amiről az jutott eszembe, hogy lehet neki genetikailag kicsit a záróizma lehet, hogy "lazább"? és ezért van az, hogy szex közben ha elengedi magát akkor lehet nem zár rendesen?

Sajnos annyira taszító, hogy már csak 1-2 pózban van kedvem csinálni, ahogy nem csapja meg az orrom, vagy úgy, hogy takaró van rajtunk, de ez részemről így eléggé kiábrándító és lehet szakító ok is lesz előbb utób.

2023. okt. 24. 13:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

Az egy dolog, hogy nagyon kiabrandito ez, de az ilyet hogy lehet közölni anélkül, hogy a másik szarul érezze magát?

Nem irigyellek kérdező

2023. okt. 24. 13:44
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Én simán közölném, hogy valami gond van vele és csináljon vele valamit. Fő az egészség, nem? ^^
2023. okt. 24. 13:48
 13/29 anonim ***** válasza:
25%

Nem láttam még ilyet, lehet hogy anatómiailag gyengék a záróizmai így kvázi mindig szelel a bele. De lehet bélférgesség is amit említettek mások is, egy szakorvost kellene felkeresni.

Mindenesetre nem irigyellek se téged, se a barátnődet, de még azt is jó lenne tudni ki ez a csaj, nehogy véletlenül én legyek a következő pasija és nekem is át kelljen élnem mindezt...

2023. okt. 24. 13:55
 14/29 anonim ***** válasza:
20%

Habár jobban elemezve a kérdést, az is lehet hogy valami putris ápolatlanok vagytok mindketten. Azt írod már sok párkapcsolatod volt, de a barátnőd 22 éves, és "most ilyen párkapcsolatod van". Valószínűleg nem a budai elit negyedből kerültetek ki, se te, se a lány.

Szóval ez lehet csak simán az hogy a Kőbánya-Kispesti roma telep mellett néhol nem szokás kitörölni vagy ilyenek.

2023. okt. 24. 14:03
 15/29 A kérdező kommentje:
14-es, neked nagyon abuzív kiskorod volt?
2023. okt. 24. 14:07
 16/29 anonim ***** válasza:
36%
Naponta háromszor teszed fel ezt a kérdést.
2023. okt. 24. 14:12
 17/29 A kérdező kommentje:

Linkeld be 3x és igazat adok neked.

Én most tettem ezt fel először.

De várom a 3 linkelést, anélkül csak egy hazug ember maradsz.

2023. okt. 24. 14:14
 18/29 anonim ***** válasza:
95%
Így járhat bárki aki az análszex miatt tönkreteszi azt a nagyon finom mechanikát ami azokat a záró izmokat működteti. Olyan az anatómiai felépítésük, hogy soha nem szabadna kívülről befelé csakis belülről kifelé tágulniuk.
2023. okt. 24. 14:19
 19/29 anonim ***** válasza:
46%
#14: Mintha magyarok között nem lenne piszkos, vagy véletlenül se fordulhat elő, hogy először tette fel a kérdést. -.-"
2023. okt. 24. 14:21
 20/29 anonim ***** válasza:
51%

"nehogy véletlenül én legyek a következő pasija és nekem is át kelljen élnem mindezt..."

Life in easy mode

2023. okt. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!