Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem lakatot hol érdemes csináltatni és elhelyezni Budapesten?
Figyelt kérdés
Ahol jó árban van és előreláthatólag tartósan ott marad? Gondolom valami fedett rész még jobb lenne ahol nincs kitéve az időjárásnak :)2023. okt. 24. 07:57
1/4 Bitorló37 válasza:
Nem is tudom, szerintem bárhol. Lényegesebb szerintem, hogy milyen színű legyen, mert már azokból is van több. Mondjuk nekem a kedvenc színem az, amibe a Pennybe szoktam járni. Ott sok kedves ismerős is van, lehet beszélgetni. Na melyik szín lehet az?
2/4 anonim válasza:
Elzett lakat, bármelyik boltban tudsz venni. Alkoholos filc el egy szívet az egyik oldalára, másik oldalára a neveteket.
3/4 Bitorló37 válasza:
Még mindig nem megy az a szín. Pedig aki nem tudja, arra nem érdemes időt pazarolni.
4/4 anonim válasza:
Bármilyen lakat, ami szimpatikus. Egyénileg lehet dekorálni. Budapesten az Erzsébet téren van lakatfal. Azonban sokan rongálásnak minősítik ha kiteszel lakatot. Mi már több, mint 500 lakatot tettünk ki szerte a világban. Ez a hobbink :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!