Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is ez a “sugardaddy”/“sugarmommy” láz?
A közösségi oldalakon már sokadik alkalommal kaptam külföldi férfitól üzenetet, hogy ő beszélgetésért óhajtana forintra átszámítva rengeteget fizetni. Én ezekre nem is reagálok, de már elgondolkodtam, hogy ezek valós, létező dolgok?
Mi van ha egyszer kéri vissza a pénzt? Feljelenti a lànyt? Mit tud csinálni? Egyáltalán tényleg képes fizetni?
Én nem tudom beleképzelni sem magam ebbe a helyzetbe, de állítólag igen sokan csinálják ezt.
Aki tapasztaltabb, kérem írja le, hogy mi ez.
Köszönöm.
Szerintem te a legtöbb esetben valami csalárd tevékenységgel kerültél kapcsolatba.
Amúgy a sugárdaddy jelenség valóban létezik. Sugármommy jelenséggel még nem találkoztam. De igényem az lenne rá. 😅
Visszakérésről még nem hallottam, de visszaszerezni hogyan is tudná? Ha csak nem valami befolyásos, hatalommal rendelkező ember, akkor valószínűleg sehogy. Meg a sugarbaby-k sem olyanok általában, hogy befeketetési számlán tartják a kapott összeget. Elköltik luxus életre, drága lomokra, esetleg élményre. A kokaint is miután felszívta már nem kaphatja vissza. Rendőrségi úgyről még nem hallottam ha mindkét fél rendes. Ott ahol meg valami történik, az általában inkább már bűncselekmény, ami valóban a rendőrség hatásköre. Sokan valóban fizetnek, finanszíroznak. Hisz ha az embernek rengeteg pénze van, a pénz értékét veszti. És a pénz valójában értéktelen. Ezért elcseréli. Odaadja annak akiért/akitől remél valamit. Ha szexet akkor szexet. Ha társaságot akkor társaságot. Ha perverz vágyak kiélését, akkor azt. Sok minden lehetséges, és itt is a kereslet-kínálat törvényei az uralkodók. Remélem valami használhatót is írtam. 30/F
Beszélgetésért nem fizetnék soha, de a fétisem megéléséért szoktam. Innen az oldalról is volt már egy pár lány akikkel ilyen kapcsolatban voltam, rövidebb-hosszabb ideig. Csak sajnos nehéz olyat találni aki komolyan is gondolja, és nem tűnik el 1-2 találkozó után.
A pénzt miért kérném vissza? Ezt nem is értem. Mindig alkalmanként fizetek és előre. Eszembe sem jutott soha visszakérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!