Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin csak 1-2 napos beszélgetőpartnereket lehet kifogni?
Mert mi lenne az ideális?
Napokat azért nem lehet vitatkozni ugyanarról a témáról, vagy ismerkedni szeretnél?
Szívesen meghívlak egy kávéra, italra, de mit szeretnél kihozni ezekből a beszélgetésekből?
Végletekig azért nem lehet online levelezgetni, mert személytelen. Én legalábbis elunom magam, ha nem tudok sokáig arcot kötni valaki mellé, ismerkedésnél is inkább személyes találkozó híve vagyok, mint a végeláthatatlan üzenetváltásoknak.
De lehet ez csak velem van így.
Igen, volt olyan aki eltűnt pár nap alatt szó nélkül. Pedig állítása szerint nagyon tetszettem neki, találkozni is akart velem, aztán szó nélkül eltűnt. De nem ő volt az egyetlen. Viszont van akivel találkoztam is, és olyan is akivel sokáig beszélgettünk, van akivel most is beszélgetek.
Van ilyen is olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!