Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyakorin csak 1-2 napos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin csak 1-2 napos beszélgetőpartnereket lehet kifogni?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig azt vettem észre,hogy egy kevés üzicsere után felszívódnak a pasik.

2023. okt. 20. 13:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi lenne az ideális?

Napokat azért nem lehet vitatkozni ugyanarról a témáról, vagy ismerkedni szeretnél?

Szívesen meghívlak egy kávéra, italra, de mit szeretnél kihozni ezekből a beszélgetésekből?

Végletekig azért nem lehet online levelezgetni, mert személytelen. Én legalábbis elunom magam, ha nem tudok sokáig arcot kötni valaki mellé, ismerkedésnél is inkább személyes találkozó híve vagyok, mint a végeláthatatlan üzenetváltásoknak.

De lehet ez csak velem van így.

2023. okt. 20. 14:22
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Én is férfiként inkább azt tapasztaltam, hogy a lányok tűntek el.
2023. okt. 20. 14:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pasiként azt tapasztalom, hogy van, aki eltűnik pár levél, vagy pár nap után, de azoknak egy része egészen biztosan kamu csaj volt. Viszont van olyan, akivel évek óta beszélgetek innen (már Messengeren), illetve olyan is, akivel találkoztam.
2023. okt. 20. 16:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt fordítva tapasztaltam. Többször is volt olyan (most is van!) aki néhány levélváltás után eltünt. F.
2023. okt. 20. 16:14
 15/25 anonim ***** válasza:
Én a csajokkal vagyok így.
2023. okt. 20. 16:51
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem férfiként nem kellene, hogy nagy meglepetés legyen, hogy a csajok csak úgy felszívódnak, mert jött valaki érdekesebb, vagy nem olyan a hangulatuk. Miért pont itt ne lenne így.
2023. okt. 20. 18:07
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
Mert valószínű egy-két nap alatt megkapják ami érdekli őket. A férfiak inkább csak "szórakozni" jönnek ide.
2023. okt. 20. 20:12
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

Igen, volt olyan aki eltűnt pár nap alatt szó nélkül. Pedig állítása szerint nagyon tetszettem neki, találkozni is akart velem, aztán szó nélkül eltűnt. De nem ő volt az egyetlen. Viszont van akivel találkoztam is, és olyan is akivel sokáig beszélgettünk, van akivel most is beszélgetek.

Van ilyen is olyan is.

2023. okt. 20. 21:11
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Volt már nem egy több hónapos, vagy akár több éves levelezésem is férfival
2023. okt. 20. 21:47
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Én itt ismertem meg 2pasit is😁 van remény, csak szűrni kell. Igaz én azért szeretek élőben is találkozni, nemcsak írogatni😊
2023. okt. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!