Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nőt becsülitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nőt becsülitek meg jobban? Aki könnyen adja magát, vagy aki nehezen?

Figyelt kérdés
Főleg férfiakhoz szól a kérdés, de nők is válaszolhatnak.

#melyik az értékesebb?
2023. okt. 20. 10:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na, igen. Azt észrevettem én is, hogy ha egyáltalán nem lenne testi kapcsolat, a párom azt hiányolná.

Én nehezen kapható voltam, mégpedig extranehezen (COVID időszak miatt elhúzódó gyász volt az egyik ok.)

A kereszténység ugyan tiltja a házasságon kívüli szexualitás megélését, de érdekes módon a testi egyesülés kovácsolja inkább jobban össze a férfi-nő kapcsolatokat.

2023. okt. 20. 12:02
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Férfiként mondom, hogy egyáltalán nem ezen múlik. Ez csak ilyen női baromság, hogy majd csak a 6. vagy 14. randi után lehet valami.
2023. okt. 20. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én azt tapasztaltam, hogy baromira nem ezen múlik. Nem egy komoly párkapcsolatom kezdődött szexszel. Nyilván a kor is fontos, tiniként jobb, ha megfontoltabb az ember lánya, de felnőtt nőként már teljesen más a dolog. Nem hiszem, hogy elítélendő lenne, ha két felnőtt ember, akik vonzódnak egymáshoz és kívánják egymást, akár az első randin lefekszik.
2023. okt. 20. 12:48
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Aki nehezen, mert ő kihívás is egyben.
2023. okt. 20. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Tiniként van ennek jelentősége, vagy max 25 éves korig. Annak van igaza aki azt mondta, ott a hangsúly inkább hogy kb mindenkivel hamar lefekszik e akivel randizgat. Mert ha csak azzal akivel tényleg egymásra találnak, akkor inkább jó jel.
2023. okt. 20. 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:
8%
Van amelyik felidegesit mar a zarkzottsag megjatszasaval azt hagyom. A megbecsules nem toled fugg es attol hogy mikor adod magad oda, ha nem a ferfitol milyen szandekai vannak. Amelyik sok szexualis celozgatast tesz az nem megbizhato, aki nem vagy ritlan poenkodik ezzel azok a megbizhatobb komolyabb fajtak. Remelem segitettem.
2023. okt. 20. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
16 like.
2023. okt. 20. 13:49
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem avval volt a leghosszabb kapcsolatom, akivel elsőre lefeküdtem. Nem ezen múlik.
2023. okt. 20. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen mulik. Hanem azon, hogy emberileg mennyire passzoltok es a masik valoban komoly kapcsolatot szeretne? Ha az utobbi ketto nem stimmel, akkor tokmindegy hanyadik alkalommal gyuritek a lepedot. Ha pedig mindkettore igen a valasz, akkor pedig lesz belole kapcsolat akkor is, ha elsore megvolt. Aki nem jo emberismero es a szexet sem tudja onmagaban elvezni, az varjon par randit, amig megismeri a masikat.
2023. okt. 20. 16:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Látom, elég vegyes vélemények jöttek.

Hát igen. Kinek mi. Nem vagyunk egyformák. És tényleg az összeillőségen múlik minden...

2023. okt. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!