Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt becsülitek meg jobban? Aki könnyen adja magát, vagy aki nehezen?
Attól függ, mit jelent a könnyen. Simán lehet annyira jó a szövege meg a megjelenése a csávónak, hogy első randin ágyba viszi a csajt, pedig a lány alapjáraton nem könnyen kapható. Az ilyenből nem szűrnék le semmit.
Az a csaj akit mindenki megkap első alkalommal, voltak egyéjszakásai stb. azt én is csak egyéjszakázni vinném el.
Az sosem baj, ha egy lány nehezen kapható, ezzel kiszűri a csak "dugniakaró" férfiakat.
Persze tudni kell a határt, nem szabad túlzásba vinni azért, a "lehetetlen megkapni" csajokat senki sem szereti.
#3,4
Ha belegondolsz, akkor ugyanolyanok voltak a randipartnerek is. Tehát, ha ez miatt romlott a megítélésed, akkor nyugodtan gondolhatod te is ugyanezt róluk...
Ugyanakkor sztem ezt jól látod, ha komoly kspcsolatot keresel, akkor inkább a megismerésre menj, minthogy a szex legyen az elsődleges.
Irreleváns a "becsülés" szempontjából, nem feltétlen függ össze a hűség a gyorsan szexeléssel, már csak azért is tudom, mert én is ilyen vagyok. Több lánnyal is lefeküdtem első talin, mégsem csaltam meg soha senkit, és nem is fogok, ez elvi kérdés.
Viszont a hamarabbnak jobban örülök, mert a szex jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!