Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanúgy tekintetek arra, ha egy nő igénytelen a környezetére, mintha egy férfi az?
Pl. amikor nem szeretnek takarítani. Áll a mosatlan, porosak a polcok. Nincs leszedve a vízkő a csapról, rendetlenség van, nincs szépen elpakolva.
Erőlteti a mai társadalom nagyon, hogy ugyanakkor a felelőssége mindkét félnek egy pár esetén, de én egyszerűen nem tudom befogadni. A férfiról annyi jut eszembe, hogy rendetlen, igénytelen nem jó dolog, de a nő egyenesen leírja magát a szememben a sárga földig.
Ti hogyan gondolkodtok?
FÉRFIKÉNT.
Rend és tisztaság szerető vagyok. Nem mániás, csak szeretem a rendet és a higiéniát, a munkámból kifolyólag is.
Volt pár érett, komoly diplomával rendelkező, dekoratív barátnőm.
De 1 kezemen meg tudom számolni, hány volt közülük aki nem dohányzott, és tiszta volt a lakása, kocsija.
Diákként voltam őr. Mikor zártunk, ellenőriztük az irodaházat, hogy mindenki elment-e. Te... a női WC-k...B+.... még ennyi év után is beleborzongok. És ezekbe kell dugnom a péniszem. :(
Sajnos igaz ez nem csak a környezetre, de a személyes higéniára és igényességre.
Csomó olyan dolog, amit a társadalom férfiasnak tart, tulajdonképp az, hogy az ember nem csinál semmit.
Ilyen pl a láb (nem) borotválása, a szemöldök (nem szedése), a (nem) sminkelés, a haj (nem) festése, a köröm (nem) lakkozása, az ékszerek (nem) viselése.
Szóval egy csomó dologban a férfiaknak az etalon a természetesség, míg a nõknek az az igényes, ha csinálnak egy csomó olyasmit, amit a férfiak nem.
Ja és ezeket a plusz dolgokat egy nõnek nem is mindegy milyen sztenderd szerint kell csinálnia, azaz nem eltúlozni, nem alul vagy túllõni a célon.
"És ezekbe kell dugnom a péniszem. :("
Jó hír: nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!