Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?
Figyelt kérdés
És szerintetek milyen az a formás?Linkeljetek be egy képet!2010. okt. 18. 21:20
11/27 A kérdező kommentje:
xD megpróbálom!Kösz a válaszokat!
2010. okt. 18. 21:31
12/27 anonim válasza:
Ha szép formásan nagy, akkor nem gond.
14/27 anonim válasza:
Inkább nagyon szép a nagy popsi!
16/27 anonim válasza:
Nekem igen, de másnak meg ez jön be, változó.
17/27 anonim válasza:
Az enyém nagy, és a párom imádja. :)
18/27 anonim válasza:
Egy barátom szokta mondani:Ahol van mit látni ott van mit várni!!Elhiheted nekem(60-ik évemet taposom!!)hogy a férfiak döntő többsége a szép nagy (nem kórosan)nagy popó után fordulnak meg nem egy sápkoros gizda után!!Bocs-ezt a jelzőt nem a saját szótáramból használtam,de igy szokták mondani!!Képzelj el szép autót első és hátsó lökháritó nélkül--ugye az is fura kicsit!!
20/27 anonim válasza:
a nagy a jó :P jó, egyértelműen nem elefánt kiadás kell, ragyákkal fedve. semmiképp se legyen csontos, az valami gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!