Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalom, hogy így járok.

Ismerkedtem egy sráccal ő kezdeményezett nekem is szimpatikus volt én is neki tegnap még nagyon kedvesen írt reggel aztán nem válaszolt arra amit írtam semmit.

Megkérdeztem este milyen volt a napja de még a közösségi oldalaimon is kikövetett reggelre és nem válaszol.

Nem írok neki többet megértem nem akar semmit.

De ez már nem az első, hogy egy férfi egyszerűen szó nélkül eltűnik. Biztos velem van a baj, pedig ugyanúgy keresem a társaságukat mint ők az enyémet, nem is nyomulok és mindig ők voltak akik kezdeményeztek. Miért teszik ezt? Nem jobb lenne ha azt mondanák bocs de inkább hagyjuk ezt?

Rosszul esik mert ő tényleg annyira kedves volt velem mint még senki de nagyon gyerekesnek tartom, hogy annyit nem érdemlek, hogy megírja ez ennyi volt.

2023. okt. 19. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Nem társkeresőzöm már inkább, abba hagyom nincs értelme számomra. Beszélek még a sráccal de érződik rajta csak kényszerből dob egy két mondatot. Rosszul esik és nem is állok már úgy hozzá én sem.

Nem is értem minek regisztrálnak fel sokan ha nem is akarnak semmit.

2023. okt. 20. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj.
2023. okt. 26. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem veled van a baj. Hányszor volt már velem ilyen mikor még tizenéves voltam (21 vagyok) most már én ghostingolom őket. At elején persze nem értettem hogy most mit miért. Olyan is volt hogy én kezdeményeztem de semmi nem lett belőle.
2023. okt. 26. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Túl nagy a választék, valaki kapós lett a kanos kis szövegeikre és onnantól te nem kellesz. Pasiként mondom, hogy ne bízz meg a nagy részében.

Kedvesnek könnyű lenni látszólag. Bárki odaveti neked azt is, hogy neki csak te kellesz, csak rád gondol, te vagy az egyetlen. Lehetne sorolni.

Ilyet nem kell rögtön elhinni, majd egyszer lesz egy igazi, könnyebben fog jönni mint gondolnád és érezni is fogod hogy Ő az. Ne tedd tönkre magad másokkal mielőtt ő megtalálna téged.

2023. okt. 27. 07:40
 15/16 A kérdező kommentje:

14

Amiket leírtál nagyrésze a nőknek nem hiszi el és kedvesség alatt nem is ezeket a dolgokat értem, hogy leírja "jajj csak én kellek neki".

A szavak csak szavak már nem is érdekelnek.

Kissé belefáradtam az egész társkeresésbe így abba hagyom, semmit sem akarok eröltetni.

2023. okt. 27. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, szerintem is jobb lenne ha legalább egy időre hanyagolnád most a klasszikus társkeresőzős appokat és oldalakat. Mármint a te érdekedben is, mert kár lenne érted ha kiégnél, te pont hogy normálisnak tünsz. Ami meg ezeken az oldalakon folyik... Nagyon sokszor lelketlen húspiac jellegű, és látod, amint jobb lehetőség adódik, jellemtelenül elhúznak vagy lecserélik az embert. Velük szerintem kapcsolatban is hasonló lenne a helyzet, a legkisebb kisértésnél vagy problémánál bedobnák a törölközőt, tehát emberileg sem valami értékesek nyilván. Szerintem próbálj kicsit magadra fókuszálni, keress örömet hobbikban, de közben légy nyitott, mert a lehetséges párod lehet ott van akár már most is a közeledben. Tehát az ismerkedésre maradj nyitott, élőben, vagy más helyeken akár online is, de ezt a fajta matchelős társkeresést érdemesebb lenne hanyagolni szerintem. Vagy ha más nem, legalábbis egy kicsit pihentetni, mert tényleg kár lenne érted ha kiégnél. Ennél te jobbat érdemelsz.
2023. okt. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!