Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ennek a lánynak a reakcióit?
Bejössz neki.
Bár ha ez 30 felett nem egyértelmű...
Normál esetben én is ezt gondolnám, de egy 18-20 körüli csaj mit eszik egy nála 15 évvel idősebb, nem túl nyerő külsejű pasin?
Egyébként köszi a választ!
Akármit is, kétségtelen hogy vannak ilyen lányok, nekem is volt osztálytársam aki 16 évesen 30 éves csávóval járt
Más kérdés hogy ez mennyire egészséges...
Hát, szerintem csak szimplán kedves/szeretne megismerni téged jobban. Nekem is van olyan ember, akit napi szinten látok a buszmegállóban, és köszönök neki, mosolygok rá. De még csak fel sem merült bennem, hogy bárki azt gondolná emiatt, hogy bejön nekem, hiszen nem ilyen szándékkal teszem. Azt tudom tanácsolni, hogyha szeretnéd megismerni, kezdeményezz vele beszélgetést, hiszen láthatóan vevő rá. Viszont ne legyél nyomulós, és ha látod, hogy mégsem olyan szívesen beszél veled, inkább hagyd békén. Ja, és semmi furcsa nincs abban, hogy szimpatikus neki egy 30 körüli srác, erre élő példa vagyok én is, aki egyszerűen nem jön ki a saját korosztályával, és inkább beszél/barátkozik 30-asokkal.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!