Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ennek a lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ennek a lánynak a reakcióit?

Figyelt kérdés
Van egy lány a reggeli buszon, aki az utóbbi időben feltűnően kedves velem. Úgy kezdődött, hogy pár hete alig volt hely a buszon, én felszálltam, ő meg egyből elvette a mellette levő ülésről a táskáját, és jelezte, hogy odaülhetek. Pár napra rá megint ugyanazzal a busszal mentünk, akkor én hátrébb ültem le, leszálláskor (ő előbb száll le) pedig odaköszönt nekem. Meg ha ránézek, mindig elmosolyodik. Természetesen én sem vagyok bunkó, azóta mindig köszönök neki, de kicsit furcsa, hogy a semmiből egyszer csak pozitív jeleket kezdett el adni. Egyébként nem ismerjük egymást, tudtommal közös ismerőseink sincsenek, csak a buszon szoktam néha látni. De az egész azért is furcsa, mert én már 30 felett vagyok, ő meg nem lehet több 20-nál.
2023. okt. 18. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bejössz neki.

Bár ha ez 30 felett nem egyértelmű...

2023. okt. 18. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Normál esetben én is ezt gondolnám, de egy 18-20 körüli csaj mit eszik egy nála 15 évvel idősebb, nem túl nyerő külsejű pasin?

Egyébként köszi a választ!

2023. okt. 18. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akármit is, kétségtelen hogy vannak ilyen lányok, nekem is volt osztálytársam aki 16 évesen 30 éves csávóval járt

Más kérdés hogy ez mennyire egészséges...

2023. okt. 18. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki ez egyértelmű Szval hajrá 😊
2023. okt. 18. 16:51
 5/6 anonim válasza:
74%

Hát, szerintem csak szimplán kedves/szeretne megismerni téged jobban. Nekem is van olyan ember, akit napi szinten látok a buszmegállóban, és köszönök neki, mosolygok rá. De még csak fel sem merült bennem, hogy bárki azt gondolná emiatt, hogy bejön nekem, hiszen nem ilyen szándékkal teszem. Azt tudom tanácsolni, hogyha szeretnéd megismerni, kezdeményezz vele beszélgetést, hiszen láthatóan vevő rá. Viszont ne legyél nyomulós, és ha látod, hogy mégsem olyan szívesen beszél veled, inkább hagyd békén. Ja, és semmi furcsa nincs abban, hogy szimpatikus neki egy 30 körüli srác, erre élő példa vagyok én is, aki egyszerűen nem jön ki a saját korosztályával, és inkább beszél/barátkozik 30-asokkal.

20/L

2023. okt. 18. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp beszélgetést fogok vele kezdeményezni, aztán az is lehet, hogy egy jó barátság lesz belőle, vagy akár más is. :)
2023. okt. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!