Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibol vonhato le rogton netes ismerkedesnel ,hogy a ferfi elsosorbqn csak szex kapcsolatot keres ?
Mik azok a kimondott megnyilvanulasok,beszolasok,viselkedesi formak amibol gondolkodas nelkul egyertelmuve valik ,hogy q masik leginkqbb szex kapcsolatot keres ? Es abbol lehet a kozel jovobem komolyabb kapcsolat ?
Regen randiztam mar ,nem olyan regen szqltam ki egy tobb eves parkapcsolatbol ,igy kicsit uj szamomra .n30
- Ha folyamatosan arrol kerdez, kit szeretsz az ágyban.
- Ha elmeséli, hogy randira is csak akkor megy el, ha engeded seggből-szájba, mert az ugye alap.
- Ha neten ismerkedek, akkor lehetőlég jó későre időzitem a hivást, h kideruljon, van e felesége.
- Megkérem, hogy első randin, jojjon el ertem autóval, es utána hozzon is haza. vannak.
-6.7. randi után bújok csak ágyba.
Ilyesmi óvintezkedéseim
Ha folyton a szexuális szokásaidról érdeklődők
Ha ki is jelenti, hogy ő komolyat nem akar
Személyesen szinte felfal a szemével, fogdos, folyamatos testi kontaktust keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!