Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek megy az érzelem nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek megy az érzelem nélküli szex?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, de pl. nem tudom elképzelni, hogy valakinek kizárólag csak a fizikai adottságait vegyem figyelembe.

Minimum szimpatikusnak kell lennie az illetőnek, nem kell, hogy halálosan szerelmesek legyünk, de azért valaminek kell lennie. Pusztán a test nem vonz olyan szinten. Titeket igen? Ti tudtok így szexelni egy pasival?

(Férfiak gondolom simán egy jó nővel, nem fogja őket érdekelni ha buta vagy beképzelt vagy hisztis vagy akármilyen is, ha belemegy a hancúrba.)

2023. okt. 16. 19:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Végül is, az undor is egy érzelem 🙂

De akkor ezek a "csak szex", "csak összejárunk" kapcsolatok inkább azt jelentik a legtöbb embernek, hogy nem vállalják egymást nyilvánosan, de valamilyen szintű érzelem lehet benne.

Pl. egy félrelépő férj/feleség nem kürtölheti világgá, főleg ha nem akar válni, de szeretheti a szeretőjét. És szeretés alatt nem feltétlenül a mindent elsöprő igaz szerelmet értem.

2023. okt. 17. 00:09
 22/25 anonim ***** válasza:
56%
Persze
2023. okt. 17. 01:25
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
A fizikai vonzalom is érzelem az meg kötelező
2023. okt. 17. 02:50
 24/25 anonim ***** válasza:
19 azoknak se megy csak pénzért
2023. okt. 17. 05:40
 25/25 anonim ***** válasza:
9 es hez hasonlo vagyok, kell a szimpatia meg hogy vonzodjak hozzam nyikvan nem kell szerelmes legyek.
2023. okt. 17. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!