Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek megy az érzelem nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek megy az érzelem nélküli szex?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, de pl. nem tudom elképzelni, hogy valakinek kizárólag csak a fizikai adottságait vegyem figyelembe.

Minimum szimpatikusnak kell lennie az illetőnek, nem kell, hogy halálosan szerelmesek legyünk, de azért valaminek kell lennie. Pusztán a test nem vonz olyan szinten. Titeket igen? Ti tudtok így szexelni egy pasival?

(Férfiak gondolom simán egy jó nővel, nem fogja őket érdekelni ha buta vagy beképzelt vagy hisztis vagy akármilyen is, ha belemegy a hancúrba.)

2023. okt. 16. 19:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%

3 lánnyal lefeküdtem első talin, szóval nekik ment

23F

2023. okt. 16. 20:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sise ment és most se menne, ezért sincs már évek óta senkim, pedig csak szexre akad jelentkező, de nekem az nem pálya. 40+N
2023. okt. 16. 20:32
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Minimális szimpátia azért kell, de nem kell úgy igazán kedvelnem a másikat.

Volt egy pasi akivel egy ideig összejártunk, de még barátok sem tudtunk volna lenni más szituációban, mert annyira más típusú emberek vagyunk. A szex meg jó volt, aztán az számított igazából.

2023. okt. 16. 20:41
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha kifejezetten antipatikus a másik, akkor nyilván szexelni sem akarnék vele. De nem kell tökéletes személyiségűnek lennie, akkor is megy, ha azért van 1-2 zavaró dolog benne, amik miatt mondjuk komoly kapcsolatot nem terveznék vele. Nyilván valami szimpátia kell.
2023. okt. 16. 20:43
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Én pasas vagyok, és ha nem szimpatikus egy nő, meg egyéb taszító dolgok, eszembe nem jutna vele a szex.

Annyi viszont igaz, ha látom rajta, hogy kívánja, akarja, az....elgondolkodtató...

Egen, eléggé be lehet vinni így egy palit a málnásba(megszivatni...)

2023. okt. 16. 20:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Most ez attól függ, hogyan értelmezzük az érzelem mentességet:)

Ahogy írod kell minimum a szimpátia. Ha ez érzelemnek minősül, akkor nem anélkül nem tudok. Ha ezt MÉG nem tekintjük annak, akkor a válasz: igen tudok anélkül szexelni.

Kifejtve: nem kell, hogy szerelmes legyek a másikba, én anélkül is tudom kívánni a másikat, hogy szerelmes lennék vagy romantikus érzelmeim lennének irányába. Vonzalom kell, kémia. De nálam nincs olyan, hogy van egy arrogáns bunkó de jól kinéző pasi akivel lefekszem. Aki nem szimpatikus kicsit se belsőleg, azt nem fogom vonzónak látni, mert ahhoz több kell.

Van olyan ismerősöm aki objektíve jó pasi (bár nem az esetem) de annyira ellenszenves a stílusa hogy az kb. mindent felülír és attól nem látom a "szépségét".

Volt egyéjszakásom pasival akivel már kerülgettük egymást és voltak köztünk dolgok, de annyira egyértelműen vonzódtunk egymáshoz, olyan nagy volt a kémia, hogy azt hittem kb. felrobbanok. Nem nagyon ismertük egymást, párszor találkoztunk társaságban akkor jól elvoltunk, nevettünk, szimpatikus volt. Jó volt vele. De mély érzelmeim nem voltak. Téptük le egymásról a ruhát:D

2023. okt. 16. 20:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy első pillantás után kb 15 perccel már a szórakozóhely mosdójában nyomtuk. Szexre bőven elég volt, ha jól néz ki a csávó. Mondjuk nekem alapból kevés ember szimpatikus. Ha ezen múlt volna szerintem szűzen ismertem volna meg a férjemet.
2023. okt. 16. 21:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként ha megtetszett valaki simán ment.

Ma már nem tudom elképzelni kell egy bozonyos bizalomnak lennie.

2023. okt. 16. 21:34
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy megy nekik. A rosszlányokon elég sokat találsz, akiknek megy, de a bulvármagazinok címlapjain is gyakran vannak olyanok, akik ezt a műfajt űzik, csak őket nem illik a nevükön nevezni.
2023. okt. 16. 21:35
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Van, akinek megy és van, akinek nem.

Nekem sosem ment és soha nem is fog. Muszáj bizonyos fokú érzelem, előismeretség, bizalom, szimpátia, ezek nélkül nem megy.

2023. okt. 16. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!