Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt nőkkel ismerkednék, elítéled, miért? 35F
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 20:20
1/13 anonim válasza:
Nem ítélem el, én is gyakran csinálom. Csak észre kell venni, hogy melyik van kiéhezve, melyiknek szar a kapcsolata, és nagyjából azonnal az ágyadban vannak...
30f
2/13 anonim válasza:
El, mert nem helyes amikor annyi szingli létezik.
3/13 anonim válasza:
Kifejezetten csak is velük?
Vagy inkább elhanyagolt feleségpuncit keresel aki beéri veled is?
4/13 anonim válasza:
Mi az oka? Te is foglalt vagy?
N
5/13 anonim válasza:
Mérges lettem volna az ilyenre, amikor még szingli voltam. 😁
De miért izgat, ha más is u.arra a lyukra jár?🤔
7/13 anonim válasza:
Csak arra vigyázz, nehogy egy férj megtaláljon. Sokan szeretik ilyenkor levezetni a feszültséget a harmadikon ;)
9/13 anonim válasza:
Nem ítélem el. Azt csinálsz amit akarsz, csak engem hagyj békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!