Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez, ennyire fontos a magasság?
Két profillal regisztráltam egy társkereső oldalra, pár hónap különbséggel, fotó nélkül. Mindkét profil egyforma, mindkettőn magamat adtam, mindenféle színészkedés nélkül.
Az egyiken népszerű lettem, sokan akartak találkozni velem már pár levélváltas után is. Tehát egyértelmű siker.
Míg a másikon alig írtak vissza, üres beszélgetések voltak, és az érdeklődés teljes hiányát tapasztaltam.
Az egyedüli különbség a testi adottságaimat illetően voltak.
Az egyiken 192cm adtam meg, a másikon 167cm-t.
Tényleg ennyire fontos ez, ennyire irritáló ha valaki nem égimeszelő?
23f
Nekem épp alacsonyabb a barátom (165), akit szeretek, de voltam már együtt 198 magas férfival is, és igen, érzetre sokkal jobb - hozzábújni, stb.stb.
Szóval, ha elém toppanna két, belsőjét tekintve ugyanolyan férfi, akkor a magasabbikat választanám, ha nem is 197, de nálam magasabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!