Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők milyen sűrűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők milyen sűrűn vesztek fel magassarkút, ha kimozdultok otthonról?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 11:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én elég gyakran szoktam, de nem tűsarkút, abban nem tudok kényelmesen járni és egy idő után fáj is tőle a lábam. Olyan 5-8 cm közötti vastagabb sarkú cipőkre kell gondolni, most pl. magassarkú bokacsizmára, nyáron ugyanilyen sarkú szandálra. Számomra ez kényelmes, simán tudok benne járni, illik a stílusomhoz és szeretem hordani.
2023. okt. 14. 15:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
#as, 1-2x egy hónapban öltözöm így mikor be kell mennem az irodába. 5 évvel ezelőttig nem volt lapostalpú cipőm, kivéve egyet, amit sportoláshoz használtam. Mindig mindenhova magassarkúban mentem. A terhességgel változott meg, majd a kisgyerekes időszakban. Elkezdtem értékelni a kényelmet. Ma már csak muszájból veszem fel. Full HO-ban dolgozom. Boltba, oviba meg minek tipegjek kiöltözve mint szaros Pista Jézus nevenapján?
2023. okt. 14. 15:36
 23/27 anonim ***** válasza:
#20-nak akart menni
2023. okt. 14. 15:37
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
Soha. Egyrészt amúgy is magas vagyok, másrészt fogja a franc tönkretenni a lábfejét egy hülye magassarkúval. Van egy ábra, ami mutatja, hogy magassarkúban hogyan oszlik el az ember súlya a lábfején, hát kösz, egy 60 kilós ember 45 kilója a lábujjain van, 15 kiló pedig a sarkain, ez marha egészségtelen. Fáj tőle a fejem, nyakam, vállam, hátam.
2023. okt. 14. 15:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Szinte soha. Ha alkalom van, hajlandó vagyok rá. De nincs alkalom. Megyek dolgozni, játszótérre, boltba, nagy ritkán baránőkkel talalkozni pár órára. Tudom, hogy itt mindenki extra érdekes életet él, amiben folyamatosan koktélpartykra meg díjátadókra jár, de egy átlag ember életében baromi ritkán van olyan alkalom ami indokolná hogy tényleg kiöltözzön.
2023. okt. 14. 23:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha. Felesleges, és csak tönkreteszi a lábat.

Tornacipőben járok 98%.

2023. okt. 16. 18:43
 27/27 anonim ***** válasza:
4-6 centiset, ha nem kell sokat sétálni és nem én vezetek.
2023. okt. 21. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!