Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen az a jelenség hogy egy nő együtt van egy férfival aki a párja és szexelnek és van egy fiú barátja akivel lelkileg van inkább együtt vele?
Figyelt kérdés
Van egy csinos barátnőm akinek van egy pasija, múltkor elmondta nekem hogy velem sokkal jobban elvan, sokkal jobban tudunk beszélgetni sokkal többet nevet velem...2023. okt. 13. 22:28
11/17 anonim válasza:
"a kihasználható sírópárna. ha ez neked jó"
A barátság kölcsönös. Hihetetlen mekkora lúzerek és szociális analfabéták vagytok.
12/17 anonim válasza:
Látom megy tovább a sírás rívás. Na erre mondom, hogy trollkodás. Amúgy tök fura én is szorultam már friendzoneba és azzal is jóban vagyok azóta is, nem tudom sok lúzernek miért ilyen nehéz elviselni ezt...🤔
13/17 anonim válasza:
"És azért lássuk már be kinek nincs lány haverja? Senki nem menőzik vele. A duci csaj haveroddal meg főleg nem kéne."
Hát pedig itt pont arról megy a makogás, hogy ez mennyire nem működik, nem?
ui. egyáltalán nem duci, amúgy tök érdekes ez is, hogy miért pont a duciság lenne magyarázat arra, hogy nem akartam többet tőle? 🤨 Az a triviális verzió, hogy egyszerűen nekem ő nem való barátnőnek, miért hihetetlen?
14/17 anonim válasza:
Szétdarabolódik. Két emberből menedzseli az életét. A fizikai részét az egyik pasiból veszi ki, a lelki részét a másikból.
15/17 anonim válasza:
Ebben az országban 2-3 férfi ér egyet.
16/17 anonim válasza:
Lehet épp rossz kapcsolatban van és a barátaival is jobban kijön, de összejönni nem fog veled akkor sem, ha szakítanak
17/17 anonim válasza:
14! Igen, és ez szerintem például kifejezetten jó így. Eleve én a nyitott kapcsolatok nagy pártolója...lennék, ha úgy lehetne, de arra 100-ból 99 ember még fúj. 😣 Látod pont ezért, hogy ha van egy nagyon jó lelki társad, akivel mondjuk borzalmas a testiség, akkor ne szakítás meg szomorúság meg "títccsukle" legyen a vége, hanem akkor ő kereshetne magának egy szexpartnert, anélkül, hogy téged is elvesztene, vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!