Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők hogy alázhatnak, átverhetnek egy férfit a végtelenségig anélkül hogy következménye lenne?

Figyelt kérdés

A társaságunkba érkezett egy lány aki sokszor eljárt velünk szórakozni. Sokat beszélgettünk az élet nagy dolgairól, csocsóztunk meg miegymás, nyitott volt rám. Teljesen előadta magát nagyon cuki, érzékeny lánynak, többször mondta, hogy neki nem számít a pénz, érte akár egy trabanttal is jöhet a férfi, ha szereti, és modell szépfiú sem kell neki. Amikor elmondta hogy milyen férfit szeretne akkor olyan volt mintha direkt engem írt volna le.

Pár hét után bepróbálkoztam szóval azt se lehet elmondani hogy lerohantam volna. Jött a szöveg hogy bocsi de van barátja.

Azóta biztos forrásból tudom hogy nincs neki.

A következő bulizás során kissé többet ittam a kelleténél és szembesítettem. Megint azt mondta hogy pedig neki van barátja. Belenéztem a szemébe és még 2x megkérdeztem, de 2x a szemembe hazudott. Mondtam a nevét hogy kitől tudom hogy nincs neki és mondtam hogy rendben akkor ide hívjuk és tisztázzuk. Erre szó szerint visított hogy hagyjam békén, szálljak le róla, soha az életben nem lesz köztünk semmi és csak rá tartozik hogy mit mond és kije van. Úgy ordított hogy részben az ijedség másik részben a megalázottság harmadrészt az ital miatt sajnos adtam neki egy kisebb pofont.

Persze két lovag is odasietett, ököllel megütöttek, elzavartak. Azóta én vagy maga a megtestesült ördög és hogy nekem el kellett volna fogadnom bármit hazudik. meg azt is, hogy direkt húzta az agyam és engem írt le amikor arról volt szó milyen pasi kell neki

Azóta már az a személy akitől tudom hogy nincs barátja váltott arra hogy rosszul tudta mégis van és letörölt ő is mindenhonnan.

Csak azt nem értem hogy miért csak én vagyok kihozva hibásnak és rossznak és miért halad arrafele a világ hogy a nőknek mindent szabad és a férfi még csak nem is reagálhat rá.

2023. okt. 13. 14:49
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Egyáltalán miért kell hazudni? Egyáltalán nem ütöttem volna meg, ha nem műveli le ezt. Főleg azt hogy amikor lebukott és ég a ház akkor örjöng és nyoma sincs annak a csupaszív kedves lánynak akinek előadta magát.

Amikor kérdeztem milyen pasi jön be neki akkor miért engem kellett leírnia? Felsorolta az összes tulajdonságomat.

Ha azt mondta volna még a hazugság után is hogy na jó bevallja hogy semmit nem érnek valójában az emberi értékek ha nincs meg az ösztönös gerjedelem ami a külsőtől indul be akkor sose ütöttem volna meg. Értékeltem hogy hogy őszinte.

2023. okt. 13. 15:06
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
És ilyenkor csodálkoznak az incelek, hogy egyesekben felmerül a kötelező kémiai kasztrálásuk szükségessége...🤔
2023. okt. 13. 15:07
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
De nem tartozik neked magyarázattal.
2023. okt. 13. 15:09
 14/33 anonim ***** válasza:
3%
És akkor csodálkoznak a nők hogy ennyi hiszti, sipítozás, hablaty, kamu után felmerül hogy nem volt jó ötlet az egyenlőség és lehet hogy munkahelyen is ilyen lelkület mellett teljesen inkompetensek lehetnek komolyabb pozíciókban. ^^
2023. okt. 13. 15:09
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

Mert semmi közöd hozzá és semmi jogod "szembesíteni".

Nem akar veled randizni. Semmi jogod számon kérni, te szerencsétlen.

2023. okt. 13. 15:16
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

"és színtiszta hazugság volt a leírás hogy neki milyen pasi kell mert itt áll előtte és nem kell."

Azért mert nem a pénz és kinézet neki a legfontosabb, nem azt jelenti, hogy bármelyik csóró és ronda pasival osszejon, te gyenge elméjű

2023. okt. 13. 15:19
 17/33 anonim ***** válasza:
86%

Ja, hogy meg is utotted? És még te pampogsz?

Hú de szánalmas vagy. Persze, pont egy vadbarom kell neki 🤣🤣🤣

2023. okt. 13. 15:20
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

Semmi közöd nem volt ehhez a lányhoz soha. Ha elvileg téged írt le mint ideállt se jelenti azt, hogy téged akarna. Fogd fel! Azt meg hogy számonkéred iszonyatosan szánalmas...

Szerintem először magadba kéne nézni, aztán csajozni.

2023. okt. 13. 15:20
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Férfiként írom, hogy szánalmas vagy. Minden mondatod külön külön is gyomorforgató. Gyengeség és bizonytalanság mintapéldája van. Teljesen érthető a lány reakciója! A pofont meg megérdemelted
2023. okt. 13. 15:26
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Két dolog. Egy, attól még, hogy beszélget veled, még nem szerelmes beléd. Hajlamosak vagytok direkt félreérteni és mindent jelnek venni. Én ittasan megöleltem egy srácot aztán a kövi talin amikoe józan voltam számonkért hogy miért másztam rá amikor tudom hogy barátnője van, talán szerelmes vagyok belé vagy mi?! Közben egyáltalán nem másztam rá, csak én ilyen ölelgető típus vagyok. A második, a van barátom szöveg az egyetlen, amit megértetek anélkül, hogy kiakadnátok. A van barátom az számotokra azt jelenti, hogy amúgy nagyon helyes és tökéletes férfiak vagytok, csak hűséges vagyok. Ha azt mondta volna, hogy nem jössz be neki, ott kváztad volna le, mert az egótok nem bírja el egy random lány visszautasítását.
2023. okt. 13. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!