Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a párotokat?
Alapvetően jól megvagyunk, és az ágyban is egy hullámhosszon vagyunk.
Viszont én nagyon vékony vagyok, neki pedig a telt nők jönnek be. Szereti a hatalmas melleket, és a "van mit fogni" alkatú nőket.
Én a 40 néhány kilómmal pont az ellenkezője vagyok.
Látom, érzékelem rajta, hogy ez nem tetszik neki. Bár többször beszéltük, és tagadja. De 100% érzékelhető rajta, hogy mennyire örülne, ha 10-15kg plusz lenne rajtam.
Én az ő kedvéért nem fogok meghízni, viszont így az önbizalmam.. mit is mondjak, nem esik jól.
Egy-egy együttlét után nem hogy jobban érzem magam, inkább rosszul. Ezért már inkább kerülöm az együttléteket, pedig alapvetően élvezném.
Én is meg szoktam érezni az ilyesmit. Pl. a mellméret kérdésköre...
Nekem 75 B-s, de mivel szoptattam, így már nem olyan szép feszes, mint volt. A volt férjemnek nem igazán jött be, de volt olyan, akinek kifejezetten tetszett, mivel nem szerette a nagy kannákat.
Ha úgy érzed, hogy az önbizalmad csökken mellette, akkor inkább szakíts.
Én nőként abszolút értem, mire gondolsz most.
Nem.
Imádom a sportkocsikat. De nem vennék magamnak. Drága, túl alacsony a hazai utakra, sokat fogyaszt, 2 üléses csak,... így marad a Skoda kombim.
Szerintem, ha veled van akkor te vagy az esete.
Alapvetően nekem az alacsony, szőke lányok jönnek be, az exem mégis majdnem ugyan olyan magas volt, mint én (én 175, ő 168) és fekete hajú. Amikor együtt voltunk akkor ő volt az ideálom, nem változtattam volna rajta semmit, nem szerettem volna, ha kiszőkiti a haját. Külsőre nekem úgy volt tökéletes ahogy volt. Ha csak ez van a dologban, akkor szerintem nincs amiért aggódj
26f
6-os értelmes, használható válaszát osztom.
Lehet ideálod, de a valós szerelmed felülírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!