Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségénél valóban elég az ha egy nő jól néz ki, hogy szexeljen vele, ha én nem így működök, akkor férfiatlan lúzer vagyok?
Ha csak szex, ott nincsenek érzelmek. Te kanos vagy, ő tüzes, mert hajtanak a hormonok. Kielégültök, aztán csókolom.
Ott kezdődik az igazán nagy fokú érzelmi intelligencia amikor a hormonokon ösztönökön is felülkerekedik
...
Tudod egyáltalán mi az érzelmi intelligencia? Mert nem ez. Ez csupán vágyak elfojtása.
Itt valami fogalomzavar van akkor.
Mi lesz a következő érved, hogy nemi erőszakoló vagyok ha nem fojtom el a vágyakat?...
Tudod, kölcsönös megegyezésen alapuló szex...
Tehát ha te csak azzal szexelnél akivel komolyan tervezed a jövőd tönkre menne az életed? Értem. :)
A sex olyan mint az evés, beteg leszel ha nem csinálhatod és ha magadnak oldod meg az sem okés :)
Örülök hogy ennyi okos ember van itt :)
És min idegeskedsz ennyit? Talán valaki bántott?
És ha nem lesz semmi az ismerkedésből akkor világvége van? Az akkor elvesztegetett idő vagy talán az önismerethez vezető egyik út? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!