Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többségénél valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségénél valóban elég az ha egy nő jól néz ki, hogy szexeljen vele, ha én nem így működök, akkor férfiatlan lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
Nyilván vannak jó nők kolléganőm is akik csinosak szép a hajuk, szép smink, tökéletes alak, szép nagy mellek stb. Úgy látom hogy tízből kilenc férfi szexelne vele ha felkínálkozna. Én abszolút nem ,nekem ez baromi kevés az hogy jól néz ki, nekem kell az érzelmi kapcsolat, kell azt hogy nagyon szimpatikus legyen akkor esetleg elmennék vele, én nagyon nagyon nehezen megyek el így is egy nővel szexelni nekem kell az érzelem valahogy máshogy működök mint a férfiak átlaga tudom jól
2023. okt. 10. 08:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Ha csak szex, ott nincsenek érzelmek. Te kanos vagy, ő tüzes, mert hajtanak a hormonok. Kielégültök, aztán csókolom.

Ott kezdődik az igazán nagy fokú érzelmi intelligencia amikor a hormonokon ösztönökön is felülkerekedik

2023. okt. 10. 12:16
 22/29 anonim ***** válasza:

...

Tudod egyáltalán mi az érzelmi intelligencia? Mert nem ez. Ez csupán vágyak elfojtása.

Itt valami fogalomzavar van akkor.

Mi lesz a következő érved, hogy nemi erőszakoló vagyok ha nem fojtom el a vágyakat?...

Tudod, kölcsönös megegyezésen alapuló szex...

2023. okt. 10. 12:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha meg van a fizikai inger bármilyen szinten is akkor van erekció, a többi meg egy feladat amit meg kell oldani. Sima feladat amit teljesítesz.
2023. okt. 10. 12:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok utolsó, meg lehet ezt a hatalmas feladatot oldani egyedül is. :D
2023. okt. 10. 13:06
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 Mihez? Most ez frusztrálttá vagy iriggyé tett? Nem áll szándékomban elrontani az életem :D
2023. okt. 10. 13:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Tehát ha te csak azzal szexelnél akivel komolyan tervezed a jövőd tönkre menne az életed? Értem. :)

A sex olyan mint az evés, beteg leszel ha nem csinálhatod és ha magadnak oldod meg az sem okés :)

Örülök hogy ennyi okos ember van itt :)

2023. okt. 10. 13:18
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen mert mire eljut az ember odáig, kétszer kiújul a gyomorfekélye az idegtől meg kihord egy agyvérzést lábon. Aztán lehet nem lesz belőle semmi. Sok hűhó semmiért. Nothx!
2023. okt. 10. 14:19
 28/29 anonim ***** válasza:

És min idegeskedsz ennyit? Talán valaki bántott?

És ha nem lesz semmi az ismerkedésből akkor világvége van? Az akkor elvesztegetett idő vagy talán az önismerethez vezető egyik út? :)

2023. okt. 10. 14:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Elvesztegetett az idő az amikor a másik nem tudja mit akar de azt nagyon. Az önismereted nem egy kiforratlan személyiségű ember fogja kiteljesíteni. Csendben megsúgom.
2023. okt. 10. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!