Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségénél valóban elég az ha egy nő jól néz ki, hogy szexeljen vele, ha én nem így működök, akkor férfiatlan lúzer vagyok?
Te egy tündéri pasi vagy...decukiiii....
De van akinek szimplán elég csak a szex és lényegtelen, hogy a csaj butus e vagy szereti e.
11: Ja tündéri cuki... és mehet egyenesen a friendzone-ba, ugye?
Szerintem ez hülyeség. Vagyis töketlenség.
De végül is ha valóban ilyen vagy, nincs ezzel gond, csak nem értem minek hangoztatni? Ha meg csak megjátszod, hogy ezzel próbálj imponálni a nőknek, hogy te 'más' vagy, az elég szánalmas.
Nem tudom, ha tetszik egy nő külsőre, akkor szexelni akarok vele, mert férfi vagyok, és biológia, ennyi. Nyilván észszerű keretek között, nem akarok STD-t, gyereket.
De ez csak szex, szóval jobb ha nem tudunk egymásról semmit. Mert ha elkezd beszélni magáról, nagy eséllyel elmegy a kedvem, mivel a legtöbb nő személyisége visszataszító számomra.
Párkapcsolat az teljesen más kérdés.
Mármint?
Hogy nem vagy manipulatív a nőkkel szemben? Annak örülök.
Hogy nem akarsz szexelni azzal aki tetszik külsőre? Ez furcsa, természetellenes, ellene megy a normál biológiának.
"Hogy nem akarsz szexelni azzal aki tetszik külsőre? Ez furcsa, természetellenes, ellene megy a normál biológiának."
Igen csak mi emberek vagyunk érzelmi intelligenciával...
Ezzel az erővel az is szembe megy a biológiával hogy nem öljük meg a sérülteket betegeket... azok is rossz gént örökíthetnek.
Vagy pl. nem küzdünk meg fizikailag a nőkért pedig biológiailag megkéne...
Jól teszed, egyébként is mi a sex végcélja?... Az utódnemzés, minden már célból történő sex csak önös érdekeket szolgál.
Egyébként meg nem vagyunk állatok hogy mindenkivel csinálni kell csak mert nő és jól néz ki és lehet... vagyis van aki ettől érzi magát valakinek, szerintem ez baromira szánalmas és ezt férfiként mondom, úgy hogy igen párszor nekem is volt pár egy éjszakás kalandom mert miért ne alapon, de már nem megyek bele ilyenbe, egyszerűen tudom hogy nekem ez nem szükséges.
"Igen csak mi emberek vagyunk érzelmi intelligenciával..."
Na tessék, erről beszéltem. Azt hiszed, hogy te különb vagy. Te vagy az a különleges ritka férfi aki rendelkezik EQ-val. Nevetséges...
Mondom hogy teljesen más a párkapcsolat.
Ha csak szex, ott nincsenek érzelmek. Te kanos vagy, ő tüzes, mert hajtanak a hormonok. Kielégültök, aztán csókolom.
Igen, sok minden ellene megy a természetnek. Mi a mondandód, azon túl hogy felhoztál még pár példát?
(Amúgy nem kell megölni őket... A természetben azok a gének örökítődnek, amelyek túlélés szempontjából előnyösek voltak az adott környezetben. A többi pedig zsákutca, kihal.
Semmi köze a modern társadalomnak a Darwini evolúcióhoz. A modern orvostudomány kb bárkit képes már életben tartani, akinek esélye sem lenne a szaporodásra sem az életben maradásra, ha a természet törvényei érvényesülnének.
Egyébként érdemes megnézni a Hülyék paradicsoma című filmet, nagyon jól szemlélteti hogy mi vár az emberiségre ha nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!