Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Este el megy kávézni 8 körül ,egyedül gondol egyet el megy a parkba sétálni....napközbeni nagyjából du.4-5 között ki megy inni egy kávét az egyik legnagyobb bevásárlás központba...

Ha igaz is nekem nagyon furcsa ...38 éves férfiról van szó egyébként akivel ismerkedek.

(Vagy közben randizgat és így adja elő?!)n31

2023. okt. 9. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

A sétával semmi gond, mikor megismerkedtem a párommal, mindketten egyedül éltünk és mindketten szeretünk sétálni, én a Dunapartra jártam, ő pedig a saját városában sétált. Mióta együtt élünk, értelemszerűen együtt sétálunk 😀

Lényegében akár csajozhat is, nem ismerjük, nem tudjuk, de ennyiből én még nem gondolnék erre.

2023. okt. 9. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem innen csak az esti kávézás fura.
2023. okt. 9. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
2# detto
2023. okt. 9. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan személyek, akik maguknak valók: ő is ilyen lehet
2023. okt. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!