Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gondolják egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolják egyes férfiak azt, hogy egy nő erkölcsét bátran minősíthetik anélkül, hogy az ő erkölcsükről egy pillanatig is lehetne tárgyalni?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge, ne vegye magára, nem vagyok kíváncsi olyan válaszokra, hogy ki az, aki NEM ilyen, tudom, hogy vannak ilyen férfiak.

Szóval, kifejtem jobban, mert a főkérdés ködös.

Sok férfi simán jogot formál ahhoz, hogy minősítse, hogy xy nő qrva, büdös ribi, fehérmájú, nem való feleségnek, édesanyának, meg, hogy ha ilyen meg olyan élete volt fiatalon, akkor nem jár neki az, hogy egyszer csak gondol egyet, és tiszteletet, "balekságot" vár, miután "mindenkinek" megvolt. Ha ezt az életet választotta, akkor fogadja el, hogy meghúzzák, aztán eldobják, ne akarjon komolyat, ne akarjon családot, vagy ha igen, akkor maximum full szerencsétlen és undorító kinézetű, esetleg 15-20 évvel öregebb férfiakkal.

Ezzel szemben a férfi erkölcsét nem érinti a kérdés. Még az sem baj, ha ő maga is lefeküdt azzal a nővel, akiről épp mocskosul beszél.

Sőt, olyanokat is láttam, akik konkrétan megalázó szexkapcsolatot tartottak fenn nőkkel, pl. ha a nőnek bármi beszólásuk rosszul esett, akkor rögtön az volt az érv, hogy csak dugnak, hadd ne érdekeljék már a nő érzései. Vagy mondjuk a szexpartnerével vagy akár prostival kissé erőszakos vágyait élte ki. Aztán ezek a férfiak úgy gondolták, hogy találtak "feleség alapanyag" nőt, aki az mércéjük szerint "nem ribi", akkor vele úgy bánnak, mint a hímestojással, őt a tenyerükön hordozzák, még örüljön is, hogy vele nem úgy bánnak, mint a rbancokkal, akiket csak dugtak. Fel sem merül bennük, hogy őket is lehet úgy nézni, mint azokat a nőket, akiket lenéznek. Miből gondolják, hogy ők nyugodtan bánhatnak darab szrként nőkkel, aztán gondolhatnak egyet, és akkor nekik jár a komoly társ és a család? Miből gondolják, hogy ők jobban valók apukának, mint az általuk leribizett nő anyukának?

2023. aug. 11. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Kettős mèrce van.

Amihlg egy pasinak 20 nőt meghúzni dicsőség, addig egy nőnek 20 pasival lenni szégyen gyalázat.

2023. aug. 11. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
*amíg
2023. aug. 11. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen, sajnos van ez a kettős mérce. Én erre csak azt tudom mondani, nekem szexkapcsolataim, barátság extrákkal viszonyaim vannak az utóbbi években (saját elhatározás, nem kényszerhelyzet, és nő vagyok), találkoztam már bunkó férfiakkal is, de szerencsére olyanokkal is, akik normálisan ugyanúgy megadják a tiszteletet, nem linkek, nem lenézőek akkor sem, ha csak szex és barátkozás van, nem pedig párkapcsolat. Mint ahogy én sem kezelem félvállról, ha az egyik laza partneremnek valami rosszulesik, valamit szeretne velem megbeszélni, nem mondom azt, hogy ne hisztizz/lelkizz már, mi csak dugunk… De a jelenség valóban létező, pl. több olyan férfiismerősöm van, aki régebben fűvel-fával volt, most már csak komoly kapcsolat érdekli, és ezt mindenki tök természetesnek veszi, míg ugye egy nőt ilyen helyzetben gyakran leszólnak, hogy ki fogja komolyan venni… Nemektől függetlenül az lenne a jó, ha senki nem lenne elítélve, lenézve a szexuális múltja miatt.
2023. aug. 11. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen pasi se jó semmire. Ők azok, akik első adandó alkalommal szeretőt keresnek, meg prostihoz járnak, mert a fétiseiket ki kell élni, de megvetik azt a nőt, aki ebben partner. A feleséggel meg megy a hóttunalmas gyerekcsinálós szex, nagyritkán.
2023. aug. 11. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
4-es: Tévedsz, vagy inkább úgy mondanám, nem feltétlenül. Nőbe, férfiba is ismerek több olyat elég jól, hogy tudjam, szolid élet után is lehet vki kicsapongó, és fordítva is. De a kérdés nem is igazán erre vonatkozik, hanem arra, hogy ugyanazt a szexuális viselkedést nem kéne máshogy megítélni, tök mindegy, férfi vagy nő csinálja-e.
2023. aug. 11. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Az erkölcs az a kategória, amit a másikról gondolunk, ugyanaz, mint a becsület vagy a tisztesség. Emiatt lehet bármit mondani ilyen szempontból a másikról, miközben magunkról nem kell beszélni.
2023. aug. 11. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerű ostoba pasikák. Ennyi.
2023. aug. 11. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Kerdezz meg par not is, hogy minek tekintik a szexualis munkassagod. Meg fogsz lepodni, sokkal jobban le fognak szolni, mint a ferfiak.
2023. aug. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!