Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, az alábbi dolgok közül melyik az, ami elbizonytalanít a pasival kapcsolatban?
Ismerkedtek, majd meglátod nála ezt/ezeket a dolgokat/tárgyakat, és utána már nem vagy nem annyira akarnál ismerkedni vele.
Melyik az, ami elbizonytalanít vagy egyből kukázod a pasit?
öngyújtó, bicska, nyomógombos telefon, elemlámpa, divat óra, hamis óra, óvszer, bizonyos telefonos háttérkép (exe, japán diáklány, ...), bizonyos igazolvány (sajtó, rendőr, vagyonőr,...), 2-3 telefon, DRÁGA tárgy (toll, óra,...), vallási jelkép (kereszt, Dávid csillag,...), gyógyszer (Mielőtt okoskodsz, NEM drog, hogy téged kiüssön!),
Óra miért nem a csuklódon? Elemlámpa minek? Milyen gyógyszer?
Pont azokra nem válaszoltál, amik érdekelnek.
11. Hely és ruha függő.
Kershaw 7777
Buck 110
KaBar TDI
Victorinox Spartan
Fallkniven A1 és Thor (Ezek csak túrázni és vadászni.)
De ezeket hogy látom meg? Kiborítja ezt a bazárt a táskájából a vacsoraasztalra, vagy mégis hogy? 🤦🤡
Amúgy nem elbizonytalanítana némelyik, hanem pont hogy biztos lennék benne hogy tipli van: bicska, bizonyos igazolvány, ex képe vagy egy tinilány képe.
A divatóra oké, a hamis csak szánalmas, a gyógyszereid nem érdekelnek, de nagyon kínos közszemlére tenni, vallási jelkép semleges, elemlámpa fura, a kocsiban van a helye, nyomógombos telefon: nem randiznék nyuggerekkel, a 68 éves apámnak is normális okostelefonja van, te hány éves vagy? De ne gyere mindenféle komoly dolgokkal hogy milyen munkád van ami szupertitkos és nem használhatsz okostelefont, te csak a japándiáklányos pedó vagy aki állatorvosnak szoktad kiadni magad újabban.
Az óvszer zavarna. Én csak lakásban fekszem le bárkivel, ha meg még nem is tartunk ott, pláne gáz. Nem tartom normálisnak, ha valaki úgy él, hogy bármelyik bokorban lehet egy numera.
Kés nálam is van abból az időszakból, amikor túráztam, de már inkább csak "mert, miért ne" alapon. Valójában felesleges.
A nyomógombos telefon zavarna. Nem vagyok nagy technika fan, de, ha valaki teljes mértékben elutasítja, az túl szélsőséges. Azt megértem, ha építkezésen dolgozik és azért preferál egy munkatelefont, de akkor is jobban értékelném, ha lenne egy okos is. Utálok telefonálni, így az írás a jellemző kommunikációs utam, ha nem élőben van ott valaki. Emellett én azért szeretem nyomkodni a telefonom. Ami gyanítom komoly vitákat szülne. Nem lenne feltétlen kizáró ok a telefonhoz, okos eszközhöz való hozzáállás, de bizonytalanabbá tenne.
Az elemlámpa teljesen értelmetlen, hacsak nem a munkájához kell, vagy épp túrázik. Mostanra a nyomógombos telefonok közül is sokon van vaku, ami remekül helyettesíti, de házon kívül szerintem soha nem használtam. Ugyanakkor, ezen még nem akadnél fenn.
Hamis ora, divat óra, márkás óra, soha nem érdekelt. Meg se tudnám megkülönböztetni. Hordja, ha jól esik. A táskában nem érteném mit keres.
Exes, dögös csajos háttér jelezné, hogy nincs dolgunk egymással. Az ex gondolom érthető miért gond, a szexi csaj meg gyerekes és idióta dolog. Ezt valahol 16-20 éves kor között illene kinőni. Én egy felnőtt embert keresek magam mellé.
Ha már ismerkedünk, csak tudom mit dolgozik, így az igazolvány annyira nem lehet meglepő. Ha hazudott a munkákát tekintve, valószínűleg ott helyben rövidre is zárom az ismerkedést, akárhol is tartunk. Ugyanígy, ha hamis és valami beteges dolga van ezzel, azért kell. Amúgy, ha tudom mit dolgozik és az igazolván, ahhoz kell, az nem érdekes, hiszen munkaeszköz. Nem zavarna.
2-3 telefon. Ha csak nem a fent említett helyzet áll fönn, tehát egy nyomógombos (vagy bármilyen) munka telefon és egy saját, akkor nem kérek a pasiból. Más jól védhető magyarázat nincs 2 telefonra. 3-ra megy végképp nincs.
Drága tárgy. Ha használati eszköz, tárgy, logikus, hogy nála van. Ha egy antik váza, ami milliókat ér, akkor azért bután néznék. Tehát, attól függ, van-e logikus magyarázat miért van nála.
Vallási jelkép. Soha nem fogok vallásos emberrel összejönni. Szóval, ha vallásos az eleve kizáró ok.
Gyógyszer nálam is van, fákdalom és hányás ellen. Régről való megszokás, de sokszor jól jött. Ha konkrét betegségre, állapotra van, az könnyen lehet, hogy kizáró tényező lenne. Se epilepsziás, se skizofrén, se más, az életvitelét súlyosan befolyásoló bajjal együtt élő nem hiányzik. De, itt is attól függ, mi áll pontosan a gyógyszer hátterében.
Az utolsó mondat stílusa szintén kizáró tényező. Nem szeretem az agresszív kismalac hozzáállást. Bőven elég lett volna zárójelben annyi, hogy nem drog. De, feltétlen kellett hozzá E/2-ben megfogalmazva a személyeskedés. Ha valaki állandóan harcra kész, akár verbálisan, akár fizikailag, az kizáró tényező nálam.
Én olyan párt keresek, aki pozitív, nem olyat, aki retteg a világtól.
Az ex képe nyilván nagyon gáz, őszintén megvallva a kést se annyira díjazom, bár lehet jönni azzal, hogy a bicska hasznos lehet, de valahogy nálam mégsem alap, a vallási jelképek... hát... mivel én nem vagyok vallásos, és ha van nála jelkép, akkor az komolyabb hívőre vall, így azt hiszem, az is "zavarna" - bár ide talán nem ez a legjobb szó.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!