Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a fiam osztályfőnöke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a fiam osztályfőnöke, el kellene felejtenem?

Figyelt kérdés

A fiam szeptember óta gimibe jár, ott egy pályakezdő, fiatal srácot kaptunk osztályfőnöknek. Szülőin ismertem meg, és feltűnt, hogy jól néz ki, ápolt, értelmes. Kicsit aggódtam, hogy még tapasztalatlan, de a fiam szerint jófej, lehet rá számítani tanárként és osztályfőnökként is. A szülőin is jó benyomást tett rám, annyira, hogy azóta kb rá gondolok minden nap. Megadta az elérhetőségét, hogy keressük, ha valamit szeretnénk. Írtam neki, hogyha bármi probléma van, akkor kereshet nyugodtan. Az a baj, hogy a gesztusai, stílusa miatt egyre többet gondolok rá, már munka közben, vagy otthon is.

Tudom, hogy el kellene felejtenem, de a házasságom a férfjemmel már inkább csak megszokás, nincsenek problémáink, de tényleg csak együttélés az egész, meg jók vagyunk együtt, mert mindketten sokat keresünk.

Szóval hogy felejtsem el, ha valószínűleg még évekig fogok találkozni a fiam osztályfőnökével? Vagy kockáztassak egy viszonyt?

2023. okt. 8. 10:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9: Nem trollkodom, de az ilyen hozzászólások nem segítenek.

10: Igazad lehet, de ha sok a szabadidőm, mint most, akkor is rajta kattogok .

2023. okt. 8. 10:39
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

El kellene, de amíg nem elégülsz ki, addig úgyis ezen fogsz gondolkodni, pláne, ha folyamatosan tartjátok majd a kapcsolatot.

Esetleg lehetnél a srác sugarmommyja, a tanári fizetés nem túl magas, gondolom jól jönne neki egy kis kiegészítés, ha olyan jó pasi, te is jól jársz vele.

2023. okt. 8. 10:44
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Sok mindenkivel előfordul hogy mást kíván meg, de ember vagy tudtommal és nem állat. Írták már masztizz rá sokat és elmúlik az érzés, szexelj a férjeddel, ne tanár után koslass! Most képzeld el hogy megrakna azt kitudódna. Milyen szégyen lenne már főleg neked. Nem ér annyit egy farkinca.
2023. okt. 8. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
2023. okt. 8. 10:52
 15/24 anonim ***** válasza:
2023. okt. 8. 10:55
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Jó neked, hogy ennyire ráérsz.
2023. okt. 8. 11:04
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

Bocs, de miért és hol kéne vele találkoznod? Mert írtad, hogy ettől tartasz.

Én a fiam osztályfőnökét 3X láttam a 4 év alatt. Beíratkozás, ballagás, meg véletlenül a benzinkúton a 2. évben.

2023. okt. 8. 11:13
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Felejtős. Normális tanár nem megy bele ilyen kapcsolatba. Ráadásul ő lehet vagy 25 éves, te meg, gondolom, legalább 35-40. Nem biztos, hogy a középkorúakra bukik.
2023. okt. 8. 11:22
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg a zurad Joli, hogy elfelejtsed-e. Ha azt mondja ne, akkor borotváld le a pinád.
2023. okt. 8. 11:30
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Kezdem érteni, hogy miért van manapság ennyi magányos ember. :(

Ne kezdj/nem kezdek: a tanároddal, 20 évvel idősebbel/fiatalabbal, diploma nélkülivel, vidékivel, 180 alatti pasival, 60kg.+ -os nővel, melóssal (szaki, rendőr, őr, sofőr,...), cigizővel,...

Akkor kivel?

2023. okt. 8. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!