Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy kapcsolatban a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban a férfi és a nő is kb nettó 400et visz haza az már elég lenne család alapításhoz?

Figyelt kérdés

3 gyerekkel.

A pár mindkettő tagja kb 27 éves

2023. okt. 8. 07:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó!

Ilyet max az ír aki nélkülözött egész életében mint te.

2023. okt. 8. 10:59
 22/45 anonim ***** válasza:
13%

Még meg sem születik és 5-600 ami kell neki hogy mindene meglegyen. Egy újszülöttet 2 óránként kell pelenkázni. Az eleinte havonta majd 200 ezer csak a pelenka. De rakhatsz alá olcsó sz*rt is amitől meddő lesz, mert szétsülnek a petesejtjei vagy a heréi, mert a bolti polcon sem látott pamutot, csak hulladék műanyagot és ne adj isten még rákot is kap jópár év múlva ettől a szeméttől amiből készült. Ha érzékeny a bőre egy normális pelenka 140 Ft/db-nál kezdődik, komolyabb popsikrém érzékeny bőrre 14e Ft/hó.

Ha valaki ezt havi 300-ból kihozza, és eltartja az egyetemig, akkor az egy UFO, de nem Magyarországon él az biztos.

2023. okt. 8. 11:08
 23/45 anonim ***** válasza:
6%

23, Ahogy te írsz a te gyereked nélkülözne ha lenne.

Mert fogalmad nincs mennyibe kerül egy, kettő, három gyerek normális eltartással.

Vagy vagy 20 éves se.

Ha nem így lenne és szoktál/ vagy tudnál főzni egy családra, és normálisan eltartanád a nemlétező gyereked akkor tudnád miről beszélek. Másképp nem tudhatod.

Vagy elhagytad a családod, adsz nekik “gyerektartásként” gyerekenként 20-40 ezret aztán nyugodtan elvagy a beteg gondolataiddal, hogy nem is kell nekik több.

Úgyhogy felesleges olyanról osztani az igét amiről halvány fogalmad nincs.

Isten óvja a nőket és a gyerekeket tőled!!!

2023. okt. 8. 11:14
 24/45 anonim ***** válasza:
22%
Manapság nettő 250ből már kényelmesen elél 2 felnőtt és 1 gyerek. Még 650 még 2 gyerekhez, nem az "elég" kategória már. :)
2023. okt. 8. 12:01
 25/45 anonim ***** válasza:
42%
22, arra amit írsz, egyszerűen nincs jobb szó: tévedsz. Gyakorlatilag minden sorban.
2023. okt. 8. 12:07
 26/45 anonim ***** válasza:
22%
Én nem tudom ti hol éltek és mit esztek. Még saját házzal se élsz meg ennyiből.
2023. okt. 8. 12:48
 27/45 anonim ***** válasza:
22%
20 évesen nem is lehet fogalmuk róla…majd rájönnek…
2023. okt. 8. 12:49
 28/45 anonim ***** válasza:
16%

Kezdjük ott, hogy pl a pelenkázás simán kioffolható egy egyszeri 300ezres beruázásból. Akárhány gyereknek, teljes pelenkázási időszakra, azzal a feltétellel, hogy a gyerekek nem egyszerre igénylik ugyanazt a méretet.

Hogyan? Kérdezd meg kb bármelyik felmenődet. Mosható pelenkának hívják.

Persze, több munkával jár, de egyébként abszolút jó minőség, kevés hulladékot termel és olcsó is.

De persze ezt a konzumidiótának magyarázhatod, aki százezreket költ havonta csak pelenkára:D Neki valóban nem elég az Isten pénze sem egyetlen gyerekre.

Aki buta vagy lusta, annak legyen pénze ezt áthidalni. RÉen is így volt, most is így van.

2023. okt. 8. 13:02
 29/45 anonim ***** válasza:
33%
Mi az a sajtos tészta? Sima kifőtt tészta és rajta reszelt sajt?
2023. okt. 8. 13:39
 30/45 anonim ***** válasza:
31%
Én nyomorba biztosan nem szülök. Szegénysegben nőttem fel, nagyon nehezen vegeztem el az egyetemet, most jó állásom van, jó fizetéssel! Megfogadtam, hogy SOHA nem szülök a szegénysegbe. Márpedig ez a pénzösszeg, amit irsz kerdező = a szegényseggel...
2023. okt. 8. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!