Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora szemét lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora szemét lennék?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy évet voltunk együtt. Én csak szeretni akartam és minden időmet vele tölteni. Neki nem volt jó. Szakítani akart. Most hogy szét mentünk kérdezte hogy le a feküdtem valakivel. Mondtam hogy igen. Ő elkezdett sírni hogy 1 hete szakítottunk de már másba logatom. Ha én őszinte és egyenes vagyok valakivel és neki jó akkor miért ne? Tabletten bent maradt a messengereben. Tegnap be kapcsoltam és mit látok hogy én mekkora egy szemét vagyok. Baratnője szerint is hülye vagyok és undorító. Én úgy voltam vele amíg össze pakoltuk a cuccokat arra az 1-2napra ne az legyen hogy le szrom és hidegül viselkedem vele. Ezert úgy gondoltam megkerdezem mizu hogy van hogy érzi magát. És erre én vagyok a hülye és az undorító legalább is amit beszéltek a baratnőjével. Nem vagyok egy tökéletes ember. De én végig azon voltam hogy mükődjön köztünk hogy ő legyen a világ legboldogabb emberre. De szerinte én gondolkodtam későn amikor már minden rossz lett.

2023. okt. 7. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem közöltem volna vele, hogy szakítás után mit tettem. Egy,,Hogy vagy" elég és kész. N
2023. okt. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!