Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem lenne párkapcsolati igényem mert nem tudom milyen?
Figyelt kérdés
Egyszer mondta nekem valaki, de ha nincs motivációm és ingerenciám rá minek erőltetni? Nagyon barátkozni sem szoktam, néha beszélek emberekkel hogy múlassam az időt de ennyi, az egyedüllétet kultiválom. Jelenleg a szexualitás sem érdekel, alapból nem olyan nagy a libidóm. Igazából elég nehezen produkálok érzéseket, fogalmam sincs mikor voltam úgy igazán szívből boldog vagy dühös. 23f2023. okt. 7. 09:33
1/5 anonim válasza:
most erre milyen választ vársz?
ebből a térből igazából semmire sem lehet menni előre, keserűség kererűséget szül.
tedd fel kérdésnek, hogy mire vágyok, milyen életet szeretnék élni?
forditsd meg leirásodat kérdésbe
milyen lenne, mi az az érzés ami élni akar bennem?
valóban egyedül akarok lenni?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt igazán nem értem most.
2023. okt. 7. 09:53
3/5 anonim válasza:
Ha nincs párkapcsolati igényed, akkor nem kell erőltetni. Lehet, hogy majd egyszer lesz ilyen igényed, s akkor majd kereshetsz társat. 23 évesen nem vagy semmiről sem lekésve; manapság épp az a ritka, ha egy férfi 30 év alatt megnősül. S ha végül mégis egyedül maradsz, abból sincs semmi tragédia.
4/5 anonim válasza:
Szerintem vagy aromantikus/aszexuális/demiszexuális vagy, vagy még nem találkoztál olyan lánnyal, aki megmozgatott volna benned valamit.
5/5 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. Lehet, hogy a szüleid nem tanítottak meg szeretetet adni és kapni, így nem tudhatod, hogy milyen jó lehet egy szerető kapcsolat, ha azt sem tudod mi az. Amit nem ismerünk az nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!