Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utcán ha megteszik valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán ha megteszik valaki nektek akkor odamentek hozzá, hogy szólítjátok le? Nőként, hogy kéne kezdeményeznem?

Figyelt kérdés
(Egyszerű hétköznap ha mész dolgozni, vagy beülsz enni valahová vagy akámerre mész és jön valaki aki megtetszik.)
2023. okt. 5. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Az olyan kétségbeesett leszólítani egy idegent.🙉
2023. okt. 5. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Egy szót sem kell szólnod, csak kedvesen nézni rá. Ha akar/tud (mert nem foglalt például), majd odajön hozzád.
2023. okt. 5. 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem nagyon szoktam èn kezdemènyezni. De èn tuti kèrdeznèk valamit, vagy segítsèget kèrnèk.
2023. okt. 5. 10:32
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Ejtsd el a táskád pl, és felveszem neked.
2023. okt. 5. 10:33
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

Full idegen, aki még rád sem nézett, azzal nem sok esélyed lesz.

De ha kölcsönös, akkor odamész, szimpatikusnak tartod, odaadod a telószámod és ha úgy gondolja, akkor hívjon fel.

2023. okt. 5. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Én gyakran mosolygok rá emberekre jókedvemben és már több férfi megállított emiatt. Szóval talán próbálj rájuk mosolyogni, felvenni a szemkontaktust. Utána a másik fél közeledik, ha szeretne.
2023. okt. 5. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Nő vagyok, és azokkal értek egyet, akik szemkontaktust javasolnak. Tekintettel sok mindent el lehet mondani, és a férfiak vevők rá, bátorításnak veszik. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor majd ő közeledik. Ha nem reagál, bár látja, hogy nézed, akkor felejtős.

De biztos nem szólítanék le egy férfit az utcán, az olyan prostis dolog szerintem. A kölcsönös érdeklődést jelző "szemezés" után át kell adni a kezdeményezést a férfinak.

2023. okt. 5. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

"De biztos nem szólítanék le egy férfit az utcán, az olyan prostis dolog szerintem"

Ez a baj hogy így gondolkodtok,elég sok helyes balf@sz pasi van aki örülne ennek...

2023. okt. 5. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
6. Akkod ne csodalkozz , hogy aki ismer egy picit az sem kezdemenyez nalad mert te mindenkivel "mosolygos vagy"
2023. okt. 5. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálkozom, férjnél vagyok :)
2023. okt. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!