Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán ha megteszik valaki nektek akkor odamentek hozzá, hogy szólítjátok le? Nőként, hogy kéne kezdeményeznem?
Full idegen, aki még rád sem nézett, azzal nem sok esélyed lesz.
De ha kölcsönös, akkor odamész, szimpatikusnak tartod, odaadod a telószámod és ha úgy gondolja, akkor hívjon fel.
Nő vagyok, és azokkal értek egyet, akik szemkontaktust javasolnak. Tekintettel sok mindent el lehet mondani, és a férfiak vevők rá, bátorításnak veszik. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor majd ő közeledik. Ha nem reagál, bár látja, hogy nézed, akkor felejtős.
De biztos nem szólítanék le egy férfit az utcán, az olyan prostis dolog szerintem. A kölcsönös érdeklődést jelző "szemezés" után át kell adni a kezdeményezést a férfinak.
"De biztos nem szólítanék le egy férfit az utcán, az olyan prostis dolog szerintem"
Ez a baj hogy így gondolkodtok,elég sok helyes balf@sz pasi van aki örülne ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!