Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá írjak így a lányra ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak így a lányra ?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok ,bár eletkorombol kifolyólag nem a tini párkapcsolatok a megfelelő kategória, maga a kérdés az a típus.

Nyáron dolgoztam egy fürdőben, és volt egy csaj(19 éves) ,aki egy hónapra jött oda, augusztusra. Szeptemberben elkezdte az egyetemet ,meg én is.Nem maradt semmilyen közös platformunk. Kb. 3-4 alkalommal beszélgettem vele , és egész jól pörögtek a témák ,és jókat tudtam vele beszélgetni. Nyilván be is mutatkoztunk egymásnak az elején ,de nem tudom így, név alapján, mennyire maradtam meg neki....

Bejeloltem pár napja Facebookon ,de nem kaptam visszajelzést. Arra gondolok, hogy lehet a nevem már nincs meg neki , meg ,hogy profilkepemen nem igazán vehető ki, hogy én vagyok az.Alapjaraton szerintem ritkán is használja az fb-t.Idk...nem azon akarok filozni ,miért nem jelölt vissza......a kérdés az, hogy szerintetek jó , ha valahogy úgy írok rá, hogy na milyen az egyetem vagy valami sulis kapcsolatu érdeklődés ....szia Mizu val nem akarok indítani...

2023. okt. 4. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki nekem tetszik, annak se az arcát, se a nevét nem felejtem el. Ebből kiindulva szerintem felesleges írni neki, hiszen nem jelölt vissza.
2023. okt. 4. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ennek annyi.
2023. okt. 4. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Hát ÍGY ne írj inkább senkire, alig lehet értelmezni a szövegedet a súlyos helyesírási hibák, valamint az idétlen rövidítgetéseknek hála.
2023. okt. 4. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem érdekled!
2023. okt. 4. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elsőnek állíts be egy profilképet ahol felismerhető vagy.

Ha így sem jelöl vissza akkor jegelném a dolgot

2023. okt. 4. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Jajj,nem is értem, miért kezdtem el ragozni/elemezgetni ezt az 'FB -n miért nem jelölt vissza' kérdéskört....gondolhattam volna,hogy mindenki ezen kezd majd el rugózni.....

Igazából nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a dolognak. Sok oka lehet a visszaigazolás elmaradásának (nem látta , profilkép-név alapján nem vagyok felismerhető stb.). Nem jelent semmit.

A segítség abban kéne , hogy milyen szöveggel lenne jó indítani? Milyen témákat lehetne bedobni ? Stb. Mint mondtam a közös téma legtöbbször tanulmányi kategóriás volt (egyetem, célok , jövőkép stb.).Ezért gondoltam valami ilyesmi téma jó lenne....kezdésnek.

2023. okt. 4. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

6.

Kezdésnek ne tegyél szóközt az írásjelek elé. Csúnya, igénytelen írásképet kölcsönöz a szövegednek!

2023. okt. 4. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak a Facebook a platform és nem jelölt vissza, akkor hiába írsz, mert a Kéretlen üzenetek közé teszi a leveled, és kicsi az esély, hogy azt elolvassa. Főleg, ha ritkán is használja.

Fentiek alapján nem hinném, hogy bejönnél neki, mert akkor megbeszéltetek volna egy kapcsolattartási formát a jövőre nézve... szerintem.

N

2023. okt. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!