Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá a lányra?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki tetszik nekem, és valószînűleg én is neki. Élőbe jól el tudunk beszélgetni, de félek ráírni. Mivel írjak rá? Már 1x-2x ürüggyel ráírtam, de valahogy nem érzem azt, hogy jó lenne mindíg ürüggyel ráírni. Egy "Szia, hogy vagy?" elég? És utána mondjuk írja, hogy "jól köszi. És te?" én is irom, hogy jól, de utána felek, hogy nem tudnék neki mit írni. Nagyon szeretnék ráírni, de ettől félek. Tudom, hülye vagyok, de most ez megőrít, hogy ráírnék de nem merek.
Tudnátok segíteni légyszíves?
2021. júl. 2. 10:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem akkor hagyd, majd ha nagyobb leszel próbáld meg akkor.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj rajta annyit csak legyel természetes es majd jon magatol. Lehet hogy ha irsz neki lesz valami olyan tema amirol aztan tudtok beszelni. Csak legyel természetes hogy ne érezze hogy izgulsz vagy barmi.
3/4 anonim válasza:
Ha élőben kijöttök egymással, ismered akkor biztos tudsz közös témát amiről tudtok beszélni.
4/4 anonim válasza:
Ajánljad fel a személyes találkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!