Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod kérné, elküldenéd?
Mondjuk tanár vagy.
Korrepetálsz pénzért diákokat, akik közül az egyik akar téged, ezért minden időpontodra beíratkozik.
A párod megsejti, és utasít, hogy add vissza a pénzét, és küld el!
Lemondasz a pénzről és az elveidről, és behódolsz a párodnak?
A párom kifizeti az ilyenekt.
Nekem pl van egy pasi haverom aki szokott pénzt adni ha pl shoppingolok vagy bármi. Neki ez nem fáj.
A párom viszont féltékeny es ne tartsak vele kapcsolatot nem irhatok neki.
Igy nem is csak őt hanem egy rakat más segitséget is bukok el miatta!
De komoenzálja mert ad pénzt shoppingolni inkább ne mástol kapjam.
Nálunk igy van megoldva.
A szomoru hogy magátol soha semmit nem segitene, egy centet se költene rám, de ha más pasi megteszi akkor inkabb ő.
Soha nem nyújt semmit szívből csak így. :(
12 mindegyik ilyen paraszt hogy nem akarnak segíteni csak ha érdekük fűződik hozzá.
A gyk-n is a különjasszázás a norma.
Ezek a ma pasik.
Nem én fogom ki. Vagy mamahotelesek vagy onalloan élnek lakásuk van. A nőktől meg sajnálnak mindent de az albérletébe meg befészkelődnek.
Ingyenèlők a téma a kerdező is ezzel szív!
A pasik ilyenek!
Nincs ilyen hogy vonzás.
Itt egy ingyenèlő
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Dehogy ilyenek, csak azok, akiket te fogsz ki.
Hadd tudjam már például magamról én jobban, hogy milyen vagyok! De hogy ne csak magamról legyen szó, a két kezem nem lenne elég megszámolni, hogy hány olyan férfit ismerek, aki tűzbe is menne a barátnőjéért/feleségéért. Na, az ő nevükben is kikérem magamnak ezt az ostoba általánosítást, és tényleg talán azt kellene megvizsgálni, hogy miért kerülnek el téged a normális férfiak.
"A párod megsejti, és utasít, hogy add vissza a pénzét, és küld el!
Lemondasz a pénzről és az elveidről, és behódolsz a párodnak?"
Ez a lényeg:utasítás és behodolás.
Na a kapcsolatunk kb. addig tartana. Engem ne utasitgasson senki és pláne nem hodolokbe neki. Nem valamiféle istencsászárralnővel járok,hanem egy egyenrangú emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!