Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod kérné, elküldenéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod kérné, elküldenéd?

Figyelt kérdés

Mondjuk tanár vagy.

Korrepetálsz pénzért diákokat, akik közül az egyik akar téged, ezért minden időpontodra beíratkozik.

A párod megsejti, és utasít, hogy add vissza a pénzét, és küld el!

Lemondasz a pénzről és az elveidről, és behódolsz a párodnak?

2023. okt. 3. 21:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem utasítgathat a párom, mert a párom és nem a főnököm.

De ha észreveszem, hogy egy diákom többet akar, akkor én tisztázom vele.

2023. okt. 3. 21:04
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

Hangsúly ezen:

"Korrepetálsz pénzért diákokat, akik közül az egyik akar téged, ezért minden időpontodra beíratkozik."

Ha te ezt tudod, és én is tudom, és nem küldöd el magadtól, én hajítalak ki. Franc se kínlódna ilyennel.

2023. okt. 3. 21:07
 3/21 anonim ***** válasza:
37%

Majd ha én is beleszolhatok hogy ő kivel dolgozik....

Plusz nehogy már valami GYEREKRE legyen féltékeny. Az ilyennek nincs rendben az agya.

2023. okt. 3. 21:15
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
#3 ez a kérdező pont erre hegyezi ki sok kérdését. Meg linkelgeti a japán diáklányokat. Tehát nem az állítólagos nőjének nincs ki minden kereke hanem ez gondol állandóan neki kiszolgáltatott gyerekekre.
2023. okt. 3. 21:18
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
#4 aha akkor ez is valami spammoló szerencsétlen? akkor nem szóltam...
2023. okt. 3. 21:19
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
#5 az. Rébuszosként is szokták emlegetni :D
2023. okt. 3. 21:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerezzen helyette tanítványt ugyanolyan értékben és rendben vagyunk.
2023. okt. 3. 21:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert ilyen esetben is képes vagyok kezelni a szituációt. Ha pedig odáig fajulna, hogy ez szükséges, magamtól se vállalnám tovább a korrepetálását, de akkor sem örülnék, ha a párom akarná megmondani mit csináljak. Az más, ha csak elmondja normálisan a véleményét, de ne utasítgasson.
2023. okt. 3. 21:41
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Ahhoz, hogy két ember között legyen valami, ahhoz két ember kell. Számtalanszor lett volna alkalmam megcsalni a szerelmemet, de egyszer sem tettem meg, egész egyszerűen azért, mert szeretem. Ha egy tanulóm akarna elcsábítani, neki sem esne nehezemre ellent mondani. Ezt a barátnőm is tudja, és tisztában van az érzéseimmel, meg a hozzáállásommal.

A megcsaláshoz pedig két ember kell. Én nem megyek bele, a lány meg egyedül kevés hozzá.

2023. okt. 3. 22:40
 10/21 anonim ***** válasza:

lol

1. A párom csak ne utasítgasson, semmi köze a munkámhoz.

2. Ha a diák akar valamit, hát akarjon, lesz*rom.

A hűség nem abból áll, hogy eltiltanak mindentől hanem attól, hogy az ember a lehetőség ellenére is a párja mellett dönt.

Ha valaki el akarja tiltani a párját eg yharmadiks zemélytől, az a párjában nem hisz - vagy önmagában, hogy a párja képes őt szeretni. Egyik sem túl jó jel.

A diákot nyilván elutasítanám. Ha viszont továbbra is nyomul, elkezdenék árat emelni neki :D Aki hülye, fizessen nyugodtan többet, ha neki ez megéri.

2023. okt. 3. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!