Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el tudnád fogadni, le tudnád nyelni?
Eléggé a közepén vagyok egy csajjal az ismerkedős időszaknak. Egy rettenetesen jószívű, rendes lánynak ismertem meg eddig. Régebbről hallottam, hogy hát na elég “éhes” leányka ő de hogy ebből mennyi az igazság azt nem tudom. Az eddig megismert személyisége alapján úgy voltam, hogy jó lehetne hosszú távú kapcsolatra. De ismét feljött bennem, hogy isten tudja hányan húzták már meg (köztük talán 1-2 régi haverom is akikkel már nem vagyok még beszélő viszonyban sem). Az utóbbi időben mondom bepróbálkozok ezzel a csak arra kellenél stílussal is de mondhatni vevő rá ahogy látom. Egyszerűen nem tudom, hogy most mi legyen, ha összejön csak maradjon sex kapcsolat vagy próbáljam meg vele komolyabban. Nekem szerintem nem fér bele, hogy olyan személlyel legyek együtt akinek a képeit is kb csak olyanok like-olják akiknek már megvolt. Aztán röhögnek rajtam, hogy végre egy pali madár aki elfogadja a kis ribit. Ha rákérdeznék erre szerintem úgysem mondaná meg az igazat (tudom közöm se sok hozzá).
De személyiségre számomra tökéletes lenne, hasonlót kerestem mindig is. Csak szerintem nem tudnám lenyelni azt a “sok” partnert, akikhez mondjuk ha baj van egyből tudna menni, vagy akár csak simán a hátam mögött is.
"Úgyis van ez a kis dolog hogy a csajok által bevallott estéket 2-vel kell szorozni a pasik által bevallottat pedig osztani 2-vel."
Amerikai pitéből venni szórakoztató álinfokat. Elérkeztünk a véghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!