Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt el tudnád fogadni, le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el tudnád fogadni, le tudnád nyelni?

Figyelt kérdés

Eléggé a közepén vagyok egy csajjal az ismerkedős időszaknak. Egy rettenetesen jószívű, rendes lánynak ismertem meg eddig. Régebbről hallottam, hogy hát na elég “éhes” leányka ő de hogy ebből mennyi az igazság azt nem tudom. Az eddig megismert személyisége alapján úgy voltam, hogy jó lehetne hosszú távú kapcsolatra. De ismét feljött bennem, hogy isten tudja hányan húzták már meg (köztük talán 1-2 régi haverom is akikkel már nem vagyok még beszélő viszonyban sem). Az utóbbi időben mondom bepróbálkozok ezzel a csak arra kellenél stílussal is de mondhatni vevő rá ahogy látom. Egyszerűen nem tudom, hogy most mi legyen, ha összejön csak maradjon sex kapcsolat vagy próbáljam meg vele komolyabban. Nekem szerintem nem fér bele, hogy olyan személlyel legyek együtt akinek a képeit is kb csak olyanok like-olják akiknek már megvolt. Aztán röhögnek rajtam, hogy végre egy pali madár aki elfogadja a kis ribit. Ha rákérdeznék erre szerintem úgysem mondaná meg az igazat (tudom közöm se sok hozzá).

De személyiségre számomra tökéletes lenne, hasonlót kerestem mindig is. Csak szerintem nem tudnám lenyelni azt a “sok” partnert, akikhez mondjuk ha baj van egyből tudna menni, vagy akár csak simán a hátam mögött is.

2023. okt. 3. 20:53
1 2 3
 1/22 Ghgj ***** válasza:
19%
Személyiségre számodra tökéletes, csak ne húzták meg volna annyian. :D Pont az a palimadár vagy, aki megáll egy ilyen csajnak, igen, te vagy az a faszi. Hajrá.
2023. okt. 3. 20:57
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Az is simán tud menni máshoz, aki szűz, mikor összejöttök.

Egy dolog, hogy mit mesélnek róla, és mi az igaz. De ha téged zavar a múltja, akkor egyáltalán ne ismerkedj vele. Vagy erre nézve nincs erkölcsi aggályod, hogy csak kihasználod szexre, eldobod, és újabb strigula leszel a múltjában?

2023. okt. 3. 20:59
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem való ő hozzád.

Egyszerűen baromira irigy vagy rá, hogy többen elkapták mint neked sikerült valakit megfektetni. Vagy nem egyezik az értékrendetek. Esetleg - bár NYILVÁNVALÓ kevésnek érzed te magad hozzá!

Nem rendelkezel egészséges önérzettel és rá vetíted ki!

VISZONT lehet neked szűz barátnőd is benne se SE FOGSZ BÍZNI A kisebbségi érzésed miatt. Állandóan féltékenykednél ő rá is!

Azt tanácsolom, hogy önmagadon dolgozz elsősorban önbizalom hiány miatt és keress aztán szűz kislányt, akit még orális szexre, vagy kutya pózra se tudsz rászedni!

Szívesen. 😎

2023. okt. 3. 21:00
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Neked nem való kapcsolat ilyen mentalitással. Maximum szűz lánnyal, bár akkor meg azon paráznál, hogy azért kell másik csávó, mert még nem volt neki.

Súlyos önértékelési problémaid vannak.

2023. okt. 3. 21:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 A számból szedted ki a szót 🤣
2023. okt. 3. 21:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
#5: De most nem igaz? Más is ugyanazt írta lényegében, mert egyértelmű! 😂
2023. okt. 3. 21:03
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
A csaj érdekében hagyd békén. Nevetséges vagy. Egy önbizalomhiányos kis hülye, aki ráadásul minden pletykának befekszik...
2023. okt. 3. 21:06
 8/22 Ghgj ***** válasza:
20%

Én nőként kérdezem az itteni női hozzászólókat: ha a pasi, akibe bele vagy zúgva, kirak egy új profilképet, aminek a 3/4-ét olyan csajok lájkolják, akiket felhúzott, adnátok neki esélyt? Tudnátok benne bízni? Nem zavarna, hogy minden ismerőse szemében zuhanna az értéketek azáltal, hogy ilyen faszival összeálltok?

Engem nagyon irritálna, hogy sétálok a városban, és rendre ránk köszönnének olyan csajok, akiknek lihegett a fülébe fél évvel korábban. Mondjuk én egyenlően tekintem is a két nemet.

2023. okt. 3. 21:08
 9/22 anonim ***** válasza:
64%

"Ezt el tudnád fogadni, le tudnád nyelni?"

Nem nyelném le, igazi r!banc, mert régen hallottad hogy sokan megszexelték. Erkölcsös vagy? Nagyon jó! Akkor hagyd békén, ne akard te se csak szexre! Te ha lefexel vele ugyanolyan r!banc leszel, mint ő maga! Ezt nem tudtad? :DDD

2023. okt. 3. 21:10
 10/22 A kérdező kommentje:

Azt a kutya mindenit. 😂

Nekem semmi féle fajta önértékelési problémáim se önbizalom hiányom nincs hölgyeim. Csak végre úgy gondoltam elég volt a kis ribikből és ideje lenne valami komolyat keresni, úgy érzetem megtaláltam talán a megfelelő embert aki megfelelhetne a kis és alacsony elvárásaimnak. Mint írtam is az eddigiek alapján mutatta a jó és tökéletes formáját aztán mégis átváltott abba az üzemmódba amit nem vártam volna el tőle az eddigiek alapján.

Nem kell nekem se szűz se 1-2 partneres de azért pont ahogy az egyik válaszoló is írta, ha végigmegyek vele a városban ne köszönjön már rá a fele, hogy szia babám. Na de mind1 is szokásos itteni színvonal. Ha lenne egy kicsit komolyabb kérdés amire értelmes választ várnék csak a szapulás megy. Ezért vagytok ti is itt folyton mert a kutyának se kell a magatok fajta. Nem is számít, majd kiötlöm mi lesz. De azért bepróbálkoztam hátha valaki mondana valami értelmeset. 😅

2023. okt. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!