Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti ráírnátok olyan nőre, aki kicsit se szimpatikus, nem jön be?
Figyelt kérdés
Vagy ha már ráírtok, akkor az tuti azt jelenti hogy érdekel a nő?
Nekem egyértelmű lenne, de mégis vannak fentartásaim.
2023. okt. 3. 20:51
2/9 anonim válasza:
Ha valaki olyan retardált, hogy számára visszataszító embereknek írogat, azzal úgysem fogsz messzire jutni.
3/9 anonim válasza:
A szimpátia meg a vonzalom amúgy nem ugyanaz, csak mondom.
Tehát valaki rádírhat azért, mert szimpatikus vagy számára, de ez nem azt jelenti, hogy tetszel is neki. Ez 2 külön téma.
Bármikor elcseverészek vidáman meg leszólítom az irodában dolgozó 40 éves nőt, mert szimpatikus. De vonzónak nem találom ettől még.
4/9 A kérdező kommentje:
Ja ez igaz, de nem túl életszerű, hogy a neten a több ezer ismerődöd közül pont azzal kezdj el cseverészni aki "csak" szumpatikus... de pont ezért érdekel, a ti nézőpontotok.
2023. okt. 3. 21:22
5/9 anonim válasza:
Szerintem inkabb arra van garancia, hogy a vonzalom nem egyeduli. Ugy ertem, erdeklodesbol ir a nore, viszont elofordul, hogy egyszerre tobb szalon erdeklodik.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak árul valamit amit meg akarok venni...
7/9 anonim válasza:
Sőt, meg is dugnám ha nem is szimpatikus és be sem jön!
8/9 anonim válasza:
Ha barátilag kedvelek, akkor miért ne?
9/9 anonim válasza:
De ha mondjuk több mint 1 hetet beszéltek folyamatosan, és nem hív el után sem.
akkor csak barátként tekint rád, vagy lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!