Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Az előbb a párom hazajött én a konyhában főztem.

Nem hallottam, hogy bejött es egyszer csak ott állt közvetlen mögöttem, nagyon megijedtem… mèg jó hogy nem borítottam magamra valamit.

Ezt en szóvá tettem.

Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett….

2023. okt. 3. 19:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%

El voltál bambulva vagy elmerültél a gondolataidban és nem vetted észre, nyilván nem néma csendben lopakodott mögéd.

De persze nő vagy, szóval nyilván a pasi a hibás.

2023. okt. 3. 19:44
 2/21 anonim ***** válasza:
34%

Nekem is osont már így be a volt párom(mindig zárjuk az ajtót egyszer hagytam csak nyitva), és nem nyiltan jott be hogy köszön hogy szia itt vagyok jöttem, hanem direkt sunyin lopózott mögém hogy simán be tud osonni.

Csak azt mutatta direkt, hogy ezzel is át tudna verni.

De ő lopott is tőlem apróságokat meg pénzt is. Soha nem volt egyenes.

Ha nyíltan bejött volna es frászt kapok egye fene, nem izgatott volna a dolog hogy neki all feljebb.

2023. okt. 3. 19:47
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen settenkedés rossz vicc, bunkóság, pláne ha a megijesztett illető valami olyat tehet ami balesetveszélyes (itt ijedtében magára rántja a kaját, de lehet hogy elejti a fúrót pl, ha férfi).
2023. okt. 3. 19:48
 4/21 anonim ***** válasza:
53%
Te süket vagy, ő meg óvatlan - tökéletes páros.
2023. okt. 3. 19:51
 5/21 anonim ***** válasza:
35%

3 vagyok, a lepontozóimnak: remélem egyszer a ti hátatok mögött is ott terem valaki főzés vagy fúrás közben miközben azt hiszitek egyedül vagytok a lakásban.

🤦

2023. okt. 3. 19:53
 6/21 Ghgj ***** válasza:
77%
Normális férfi köszön, mikor hazaér, ha ezt pedig nem hallod meg és megijedsz, akkor nevetni ér, de megpuszilgatni és megnyugtatni pláne. Nekem már az ilyen sztorik olvasásától is herótom van, egyrészt hogy a pasid miért védekezik, másrészt mert te meg vetítesz azzal, hogy "szóvá tetted". Nem mindegy, hogy ráordítasz, vagy hogy "Óbazmeg, de megijesztettél". Ilyen konfliktus csak érzelmileg éretlen emberek között jöhet létre.
2023. okt. 3. 19:58
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem neked van igazad.
2023. okt. 3. 20:04
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is a kérdezőnek van igaza. Na ide a zöld kezekkel!
2023. okt. 3. 20:16
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem neked van igazad.Mi pl. mindig szólunk egymásnak, hogy ne ijedjünk meg, pláne, ha a másik épp "veszélyes" dolgot csinál.

Pl ha hazajövünk, alap, hogy normálisan jelezzük.

Akkor ha valaki főz, késsel vág, körmöt vág, borotválkozik, akkor nem rúgjuk rá az ajtót, nem ijesztgetjük, épp ellenkezőleg.Szerintem ez lenne a normális.

2023. okt. 3. 20:30
 10/21 anonim ***** válasza:
14%

"Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett…"

Az egy dolog.Ő nem is megérkezett, hanem szándékosan meg akart ijeszteni.Ez hol normális, hogy valakinek beállok a hátamögé így sunyin, mint egy pszichopata állat?

2023. okt. 3. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!