Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Az előbb a párom hazajött én a konyhában főztem.
Nem hallottam, hogy bejött es egyszer csak ott állt közvetlen mögöttem, nagyon megijedtem… mèg jó hogy nem borítottam magamra valamit.
Ezt en szóvá tettem.
Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett….
El voltál bambulva vagy elmerültél a gondolataidban és nem vetted észre, nyilván nem néma csendben lopakodott mögéd.
De persze nő vagy, szóval nyilván a pasi a hibás.
Nekem is osont már így be a volt párom(mindig zárjuk az ajtót egyszer hagytam csak nyitva), és nem nyiltan jott be hogy köszön hogy szia itt vagyok jöttem, hanem direkt sunyin lopózott mögém hogy simán be tud osonni.
Csak azt mutatta direkt, hogy ezzel is át tudna verni.
De ő lopott is tőlem apróságokat meg pénzt is. Soha nem volt egyenes.
Ha nyíltan bejött volna es frászt kapok egye fene, nem izgatott volna a dolog hogy neki all feljebb.
3 vagyok, a lepontozóimnak: remélem egyszer a ti hátatok mögött is ott terem valaki főzés vagy fúrás közben miközben azt hiszitek egyedül vagytok a lakásban.
🤦
Szerintem neked van igazad.Mi pl. mindig szólunk egymásnak, hogy ne ijedjünk meg, pláne, ha a másik épp "veszélyes" dolgot csinál.
Pl ha hazajövünk, alap, hogy normálisan jelezzük.
Akkor ha valaki főz, késsel vág, körmöt vág, borotválkozik, akkor nem rúgjuk rá az ajtót, nem ijesztgetjük, épp ellenkezőleg.Szerintem ez lenne a normális.
"Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett…"
Az egy dolog.Ő nem is megérkezett, hanem szándékosan meg akart ijeszteni.Ez hol normális, hogy valakinek beállok a hátamögé így sunyin, mint egy pszichopata állat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!