Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Az előbb a párom hazajött én a konyhában főztem.
Nem hallottam, hogy bejött es egyszer csak ott állt közvetlen mögöttem, nagyon megijedtem… mèg jó hogy nem borítottam magamra valamit.
Ezt en szóvá tettem.
Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett….
#10 sehol nem normális, de nézd meg a pontozásaimat, a #3 és az 5 az enyém 🤷
Ez itt egy elég érdekes univerzum 😵💫
#11 Egyetértek veled.Aztán jön a "nem gondoltam volna"...A férgebbje ilyenkor is az áldozatot hibáztatná, hogy az nem készült fel a "támadásra" a saját párjától.
Szerintem van, aki szadista, és èlvezi is, hogy másokat ijesztgethet, másokkal kiszúrhat.
Értelmes ember KÖSZÖN, amikor hazaér, nem a másik mögé settenkedik.
Néha az enyém is ilyen tökkelütött, de ő utána belátja, hgoy hülye volt mert tényleg magamra boríthattam volna valamit, és bocsánatot kér (tény, hogy engem eleve könnyű megijeszteni).
Én egyszer a nyitott ablakon derékig hajoltam ki, amikor az exem jó dolognak tartotta mögém osonni, és mindkét oldalamba a mutatóujjaival "szúrni". Azt sem tudtam, hogy haza jött, egyszer csak ott volt.
Csak a reakciómra nem számított, ugyanis a rémület miatt fordulatból pofán vágtam.
Sosem értettem, hogy mire jó másokat ijesztgetni, aztán a reakció miatt megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!