Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Az előbb a párom hazajött én a konyhában főztem.

Nem hallottam, hogy bejött es egyszer csak ott állt közvetlen mögöttem, nagyon megijedtem… mèg jó hogy nem borítottam magamra valamit.

Ezt en szóvá tettem.

Azt mondta, hogy nehogy már ő legyen a hibás,amiért en nem hallottam hogy megérkezett….

2023. okt. 3. 19:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

#10 sehol nem normális, de nézd meg a pontozásaimat, a #3 és az 5 az enyém 🤷

Ez itt egy elég érdekes univerzum 😵‍💫

2023. okt. 3. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

#11 Egyetértek veled.Aztán jön a "nem gondoltam volna"...A férgebbje ilyenkor is az áldozatot hibáztatná, hogy az nem készült fel a "támadásra" a saját párjától.

Szerintem van, aki szadista, és èlvezi is, hogy másokat ijesztgethet, másokkal kiszúrhat.

2023. okt. 3. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
#12 hát de komolyan, az ilyennek tényleg kívánom hogy kavargasson éppen forró levest vagy vagdosson húst a legélesebb késével amikor valaki egyszer csak a háta mögött terem a semmiből 🤷 Talán akkor rájönne miről van szó és nem írna itt hülyeségeket a süketségről meg az elbambulásról.
2023. okt. 3. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Én ismerek olyan 50+-os párt, ahol a férfi olyan agyiszinten van, hogy jó poénnak tartja berontani a fürdőszobába váratlanul, miközben tudja, hogy a felesége éppen borotválkozik.Még jót röhög is rajta, hogy ez milyen vicces.Tényleg vannak ilyen fogyatékos, szadista alakok.A felesége persze halálra rémül ezektől.
2023. okt. 3. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
#14 Nem baj, ahogy elnézem itt nagyon szeretik az ilyeneket és ez normális :D Végülis október van, Halloween is lesz, ijesztgessék egymást kedvükre :D
2023. okt. 3. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Értelmes ember KÖSZÖN, amikor hazaér, nem a másik mögé settenkedik.

Néha az enyém is ilyen tökkelütött, de ő utána belátja, hgoy hülye volt mert tényleg magamra boríthattam volna valamit, és bocsánatot kér (tény, hogy engem eleve könnyű megijeszteni).

2023. okt. 3. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Egíyszerü. Innen kezdve ha egyedül vagy otthon.bzárod az ajtot és zárban hagyod a kulcsot, hogy kivülröl ne tudja kinyitni. (Vagy csak belülröl kezelhetö retesz a megoldás.) Igy nem tud csak ugy megjelenni mögötted. Ha kifogása van ellene az idiotának akkor megmondod, majd ha felnösz akkor változtatunk.
2023. okt. 3. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Neked van igazad, ez tényleg totál para dolog lehetett, mégha épp dolgoztál is. Szerintem jó lenne arra terelni a beszélgetéseteket, hogy ezt ne tegye többet.
2023. okt. 3. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
Imádom az ilyen dedó kategóriájú kérdéseket 😁 mindkettőtöknek igaza van valahol. De vita helyett nevethetnétek egy jót rajta, aztán mehetne a bújás, ha már végre hazaért a munkából. Ahelyett, hogy hülyeségeken veszekedtek
2023. okt. 3. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Én egyszer a nyitott ablakon derékig hajoltam ki, amikor az exem jó dolognak tartotta mögém osonni, és mindkét oldalamba a mutatóujjaival "szúrni". Azt sem tudtam, hogy haza jött, egyszer csak ott volt.

Csak a reakciómra nem számított, ugyanis a rémület miatt fordulatból pofán vágtam.

Sosem értettem, hogy mire jó másokat ijesztgetni, aztán a reakció miatt megsértődni.

2023. okt. 4. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!