Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HÖLGYEK, figyeltek találkozásk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HÖLGYEK, figyeltek találkozáskor az ilyen apró, de fontos jelekre a pasinál?

Figyelt kérdés

Pl. ha toll van a zsebében, láthatóan, nézitek a végét, a márka miatt? Mert azért egy 100+ ezres toll már jelez egy szintet. [link]

Vagy a pecsétgyűrűt? [link]

Vagy a zakón a hajtóka kitűzőt? [link]

Megnézitek ezeket? Hogy milyen cég, hivatal, iskola, ... jelvénye van ott.

2023. okt. 3. 15:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
Ki a jóisten jár kitűzővel a hajtókáján, tollal a zsebében és ki hord manapság pecsétgyűrűt...??
2023. okt. 3. 15:27
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez mitől is lenne fontos?
2023. okt. 3. 15:28
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
🤡 ez vagy.
2023. okt. 3. 15:31
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel mindegyikbol jo dragan, es ir meg, hogy hany nod lett. En tovabbta is a nullata tippelek.
2023. okt. 3. 15:31
 5/36 A kérdező kommentje:

Érdekes.

Pedig egyre több egyetemen és főiskolán divat lett a "gyűrűavató" és pl. minisztériumokban dolgozóknál látom a címer kitűzőt.

De nyakkendő tűkön is látom a jelvényeket. Pl.: [link]

2023. okt. 3. 15:37
 6/36 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi hamarabb nézik meg a dudorodó gatyát (már ha van) ennél sokkal egyszerűbbek mint gondolod 😀
2023. okt. 3. 15:38
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kutyük pont a dudorodó gatya és shárm hiányát hivatottak ellensúlyozni.
2023. okt. 3. 15:44
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
5. Ez mi a francos fene? Ki jár ilyen tárgyakkal? Te melyik században élsz?
2023. okt. 3. 15:47
 9/36 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk van az egyetemnek ilyen kitűző félesége a zakóra, lehet venni, nincs külön "avató". Elvont fazonok hordják, vagy ha valaki egyetemen kívüli konferenciára megy képviselni az egyetemet.

Pecsétgyűrűt csak 60 fölött láttam férfiakon.

Aki meg drága tollat hord öltönyzsebben, az meg nem teljesen normális. Én szeretem a szép tollakat, de nem ott van a helyük, hanem normális dobozban. Kivéve orvosok szokták a köpenyzsebbe tenni a tollat, de az más.

2023. okt. 3. 15:51
 10/36 anonim ***** válasza:
29%
A toleról nekem inkább egy anál plug jut eszembe😂😂😂
2023. okt. 3. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!