Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb fèrfit aki 40 èv utàn elvàlt mivel lehet megfogni?
Figyelt kérdés
Félek hogy vissza vágyik majd a megszokottba. Minden tanács és ötlet érdekel.
Egy kétségbeesett nő
2023. okt. 3. 12:13
11/23 A kérdező kommentje:
Tapasztalat , vélemények
De ha kérdésed van írd meg és felelek rà.
2023. okt. 3. 13:27
12/23 anonim válasza:
Ne megfogni akard hanem megbecsülni.
13/23 anonim válasza:
A jó, ízletes házi kaja mindenképpen nyerő lehet! Ha még aktív akkor időnként a szex is vonzerő lehet a számára!
De a kölcsönös tisztelet, megbecsülés, a szeretet is jó vonzerő lehet. F.
14/23 anonim válasza:
Megfogni? Tehat megszabadon korical es magadnak akarod megtartani? Alapvetoen minosegi idovel, de ahhoz melyebben ismerned kene.
15/23 A kérdező kommentje:
14 Nem kóricàl, együtt vagyunk. De attól gondolok a jövőre is.
2023. okt. 3. 14:48
16/23 anonim válasza:
Egyre zavarosabb. Miattad valt el, egyutt vagytok, de nem eltek egyutt? Atjar enni meg uriteni, ez a jelenlegi allapot, amit tovabb szeretnel fejleszteni? Itt amig nem koltoztok ossze, addig felesleges barmi masban gondolkodni, az az alapja mindennek.
17/23 A kérdező kommentje:
Igen együtt vagyunk de nem élünk együtt. Érthető okokból ilyen hamar nem rendeződött mèg a hàz stb.
De ha nem miattam lett volna a válàs akkorsem költözök senkivel pár hónap után össze.
2023. okt. 3. 15:46
18/23 anonim válasza:
Upsz, mennyi ido kell hozza 60-askent? Mi valtozik plusz 10 honappal?
19/23 A kérdező kommentje:
Nem neki kell annyi idő hanem nekem én fiatalabb korosztàlyból vagyok.
2023. okt. 3. 16:37
20/23 anonim válasza:
Tehat nalad mit fog valtoztatni tovabbi 10 honap fel seggel megult lovaglas? Ez egy langyos viz, vagy meg annyi sem. Mennyi idot akarsz meg igy eltolteni az eletedbol, mire kiderul, hogy ennel komolyabb sose lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!