Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy mások sokkal jobbak mindenféle téren, mint én?
Én mindenben csak rossz vagyok, és még soha semmiben sem értem el siket. 30 éves vagyok, de miért is élek? Nekem bár van barátom, de még együtt sem élünk, míg mások már ennyi évesen több gyereket is nevelnek már.
Van olyan volt osztálytársam, akinek már 3 gyereke van két különböző férfitól, kétszer elvált, és most 3 gyerekkel is tudott egy férfit fogni, és népszerű az emberek körében is, sok barátnője is van, akikkel eljár ide-oda szórakozni.
Velem meg ehhez képest 30 év alatt semmi sem történt, mint sem csak az hogy az exem átvert, akinek biztos szintén sokkal jobb a felesége, mint én voltam (biztos sokkal ügyesebb az élet minden területén), hiszen én a barátommal még sehol sem tartok.
Igazából a barátomat sem értem, miért van mellettem, hiszen vannak tőlem ezerszer jobbak is, én meg még csak véletlenül sem vagyok olyan, mint egy felnőtt nő.
Sztem nem jobbak.
Van 3gyereke, két tönkre ment házassága 😂 hát jó az?
Kicsit dolgozz magadon, ha valamit elakarsz érni az életben tegyél érte. Ha csak önsajnáltatásba révedsz és azt nézed másnak mi van, elmulasztod azt ami neked lehetne. Értékeld azt ami neked jelenleg van, másnak még annyi sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!