Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy alapvetően az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy alapvetően az emberek nem akarnak boldog párkapcsolatban élni és nem is tudnak?

Figyelt kérdés

Környezetemben sok olyan van, hogy ott a tökéletes pár:

- jól néz ki

- szereti a párját

- próbál a kedvében járni

- nem lusta(itt azt értem, hogy életrevaló, tehát van valami épkézláb munkahelye, terve

Aztán mégis pofára esik az ilyen ember, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi.

2023. okt. 1. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem ezektől lesz egy pár tökéletes.. illetve attól, hogy én szeretem tökéletesebb, mintha ő szeretne. Előbbinél el tudom nézni a kisebb hibáit, utóbbinál már "hibátlanul" is az agyamra megy, nem kell a társasága.

Szerintem semmit sem változtak a dolgok a régi időkhöz képest, csak már nem ragadnak kényszerből szrban az emberek és ki merik mondani, amit 30 éve csak kevesen mertek.

Nem egy jól működő gépezet kell, hanem érzelmek kellenek.

2023. okt. 1. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem jól látod, mert csak szűk látókörben nézel körül.

Olyan, hogy nem akar boldog lenni valaki, ez elég érdekes nézőpont, bocs

érzelmi intelligencia ha nincs akkor bajban vannak

közös táplálása/müködtetése a kapcsolatnak: nem értendő úgy, hogy megvan pipa hátradölünk szindróma

majd főz most takarit és ….mert elvettelek ez jár nekem

2023. okt. 1. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Lényegében a zemberek csak a konvencionális hagyományokat követik ész nélkül-, vagy épp Viktorta szavai miatt-, de leginkább csak az ingyenpénzek végett (CSOK és tsi.), amit a társadalom összakalapol nekik.

Ezért nem akarnak/nem tudnak boldog párkapcsolatban élni.

2023. okt. 1. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát azért egy párkapcsolat bonyolultabb ennél. Sokkal több rétege van annál, mint amit te itt leírtál. Egyrészt ezeket te csak kívülről látod, másrészt ha belülről látnád, akkor is csak egy nagyon kis része lenne az egész kapcsolatnak az, hogy szeretik egymást, jól néznek ki, egymás kedvében járnak és nem lusták. Illetve te ráadásul úgy fogalmaztál, hogy ezek az egyik félre igazak, a másikról akkor nég nem is tudunk semmit.
2023. okt. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!