Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért ördögtől való dolog, hogyha valaki költözne onnan ahol nem szeret élni, miért kell egyből azt gondolni, hogy kihasznál és ingyenélni akar valakinél?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 23:45
11/20 anonim válasza:
Gyűjts pénzt és tedd meg. Amíg nem vagy önálló csak egy élősködő vagy.
12/20 anonim válasza:
Szobatársakkal, barátokkal is lehet ám élni. Voltam kolis évekig, 3 szobatárssal és imádtam. Ott ismertem meg a párom, akinek szintén volt egy pár szobatársa.
Így leosztva meg ugyanott vagy kb, mintha párral élnél, sőt.
Tehát ez a pénz hiány csak kifogásnak tűnik számomra. És igenis visszataszító az a hozzáállás (számomra), hogy a megváltást, a problémáid megoldását valaki mástól várod, akit ráadásul nem is ismersz még. Nőként mondom, hogy ez nőktől és pasiktól is egy hatalmas red flag.
13/20 anonim válasza:
Azért baj, mert nekem van lakásom, így nem lehetek biztos benne, hogy tényleg belém szerettél, vagy van 30 nálam számodra jobb, de szüleivel élő jelölt.
14/20 anonim válasza:
Mert ha nő az illető, akkor általában ez a helyzet.
15/20 anonim válasza:
Elég necces ezzel indítani a tarskeresest, valóban azt a benyomást keltem, hogy lakhatasi okokból keresel párt. Minek ezt kiirni? Ennek függetlennek kellene lennie az ismerkedestol. Amúgy, ahogy fent is írták, lakotarssal is lehet lakni, menj tarsberletbe, ha nem tetszik, ahol most érsz. Ne egy pasival akard megoldatni életed nehézségeit, mert nagyon kiszolgáltatottság válsz később.
16/20 anonim válasza:
"Ha tele lennék pénzzel nagyon szivesen megtenném"
Na látod, ezzel a férfiak is így vannak.
Elég jó fizu kell ahhoz hogy egyedül fenntarts egy albit és mellette még maradjon is amire kell pl. Sajat laksara gyüjts
17/20 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek azt, hogy nő vagyok?
2023. okt. 1. 12:03
18/20 anonim válasza:
Muhaha, ha pasi vagy, akkor hatványozottabban igaz minden, amit írtunk.
19/20 A kérdező kommentje:
Mi ez a szexizmus?
2023. okt. 2. 07:55
20/20 anonim válasza:
Milyen szexizmus? Mind nő, mind férfi esetében elítélendő, ha lakhatási gondok miatt szeretne párt, akinél lakhatna. A kettőnek függetlennek kellene lennie egymástól. Lehet lakótársakkal lakni társbérletben, ha egyedül nem tudod kifizetni az albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!