Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőn észre lehet venni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőn észre lehet venni, hogy tetszik neki egy férfi, az ciki dolog?

Figyelt kérdés

Olyan viselkedésre gondolok, ami nem szándékos, akaratlanul történik egy nővel egy adott férfi társaságában.

Pl. elpirul, zavarba jön, mosolyog és hülyén érzi magát.

Férfiaknak ez milyen, mikor ezt látják?

2023. szept. 8. 06:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
istenem, túl kellene lépni, mar megírtad tegnap is vagy tegnapelőtt. Igen látja ennyi, nyilván hízik tőle a mája, te meg ha nem akarsz tőle semmit akkor nem keresed direktben. Ezeket mind leírtuk, felesleges mindennap feltenni.
2023. szept. 8. 07:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, emberek vagyunk, többségünknek tetszik a másik nem és kimutatjuk. Mi több, szerintem jó ha mutatsz visszajelzést, mert így könnyebben bevonzod azokat az embereket, akivel kölcsönös a szimpátia.
2023. szept. 8. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki?

Csak az a gond, hogy ha ennyire zavarban vagy, akkor én pl nem fogok észrevenni, hogy tényleg akarsz tőlem komolyabbat...

2023. szept. 8. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
De ha mosolyogsz rám és elpirulsz közben, akkor úgy már jobb.
2023. szept. 8. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Általánosban ciki volt, ezen röhögtek, hogy én elvileg elvörösödtem, amikor hozzám szólt a nekem tetsző osztálytársam.

Felnőttként... Hát attól függ. Ha nincs veszítenivalóm, mert soha többet nem találkozunk úgysem, akkor engem nem érdekel, de ha ismerősöm, akkor gáznak tartom, hogy tudja, hogy bejön nekem, nem viszonozza és még találkoznunk kell...

2023. szept. 8. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudnék szeretni egy ilyen nőt. Imádom még a gondolatát is, hogy valakinek bejövő.
2023. szept. 8. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!